« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Kome se zamjerio?

Vradžbinama protiv Ronalda

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo našao se središtu "rata vještaca" nakon što je jedan španjolski vještac angažiran kako bi uništio njegovu karijeru

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Cristiano Ronaldo

,

vradžbine

Prema pisanju dnevnika "24 Horas" i "Correio da Manha" prije dva tjedna je "jedna bogata strankinja" angažirala španjolskog vješca, poznatog pod imenom Pepe, kako bi on "okončao Ronaldovu karijeru. Ronaldo je inače poznat kao veliki zavodnik.

"Vještac", fotografiran kako u ruci drži voštanu lutku koja je nosila fotografiju i ime portugalskog nogometaša, tvrdi da je izazvao ozljedu kod Ronalda prije tjedna dana u susretu s Olympiqueom iz Marseillea.

Odbijajući odati ime naručitelja vradžbine, "Pepe" je za "Correio da Manha" priznao da je primio 15.000 eura za svoje usluge.

"Ona me je angažirala kako bi uništio Ronaldovu karijeru i ja to radim. To je posao, ja nema ništa protiv njega osobno, ali ću ići do kraja", dodao je.

Prema pisanju "24 Horas", nakon otkrića o španjolskom vješcu jednom drugom čarobnjaku Fernandu Nogueiro, poznatom u Portugalu pod imenom "vještac Fafe", obratio se netko blizak Ronaldu tražeći da se "suprotstavi crnoj magiji španjolskog vješca".

Tvrdeći kako sumnja u sposobnosti svog protivnika "Fafe" je kazao da je "zapalio svijeće pored Ronaldove fotografije kako bi zaustavio sve što je pokrenuto protiv portugalskog nogometaša, ako je to istina". (Hina/Metro-portal)

07.10.2009. 13:08:15
Novi komentar
nužno
nužno