« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
VODENJAK - 2011.

Vodenjak - godišnji horoskop za 2011.

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2011. godinu obilježit će realizacija starih projekata, uvođenje reda u poslovanje i nježnost prema partneru

vodenjak
Više o

horoskop

,

Vodenjak horoskop

,

godišnji horoskop 2011

,

vodenjak godišnji horoskop

,

horoskop 2011

Saturn, Mars i Uran cijele će godine biti u dinamičkim aspektima prema vašem znaku, donoseći mnoge novosti od kojih će najveći dio biti dobar. Počet ćete ubirati plodove rada cijele prošle godine, oslobodit ćete se nekih utega koji su ograničavali vašu kreativnost i produktivnost i moći ćete napokon prodisati punim plućima. Temelji koje postavite ove godine osigurat će vam sigurnu i mirnu budućnost. Ipak, borba za vlastite ideje nastavlja se i dalje, naravno, no to je i tako borba koju vodite cijeli život pa vam neće smetati.

LJUBAV

Stabilnost u emocionalnoj vezi bit će vam prioritet ove godine, a pri tome će vam svesrdno pomagati Venerini aspekti prema natalnom Suncu i utjecaj Neptuna. Bit ćete nježniji i pažljiviji prema partneru, a imat ćete i dovoljno ideja za osvježenje odnosa koje će se partneru svidjeti. Jednom rječju, Vodenjacima koji su u vezi bit će ovo godina bez napetosti u privatnom životu.

Povoljna razdoblja 

Psihičko zdravlje, tajni poslovi

prosinac 7. do siječanj  15.

Rad na sebi, introspekcija

siječanj  15. do veljača 23.

Zarada, vlastita vrijednost

veljača 23. do travanj 4.

Braća i sestre, komunikacija

travanj 4. do svibanj 12.

Zdravlje u kući ili majka

svibanj 12. do lipanj 22.

Ljubav, djeca i kreativnost

lipanj 22. do kolovoz 3.

Rad i zdravlje

kolovoz 3. do rujan 19.

Brak, poslovi, odnosi s ljudima

rujan 19. do studeni 11.

Partnerovi prihodi, krediti, dobitci i gubitci

studeni 11. do prosinac 31.

Slobodni Vodenjaci, s druge strane, postat će romantičniji, što će u kombinaciji s urođenom imaginacijom privući nove ljude, a među njima će se pronaći i osoba koja bi mogla postati važan dio vašeg života na duže vrijeme.

Ipak, urođena znatiželja ponekad će vas dovesti u napast da napravite nešto što ne biste htjeli, ali kako su utjecaji Venere vrlo snažni, bit će dovoljno da se sjetite svog partnera i napast će nestati kao rukom odnešena. Tijekom godine uspjet ćete pronaći ravnotežu između svojih želja i nećete ugroziti vezu.

Najbolje razdoblje počinje u lipnju, kada i inače najbolje izgledate i osjećate se, no ove ćete godine taj sjaj zadržati tijekom cijelog ljeta, pa se potrudite biti što više s partnerom u tom periodu kako biste izgladili sve dosadašnje nesuglasice i obnovili vezu na novim temeljima, punim ljubavi, romantike i strasti.

>> Godišnji horoskop za 2011.

POSAO

Tijekom godine imat ćete dovoljno prilika za profesionalno usavršavanje, što će donijeti nova znanja koja će vam biti od neprocjenjive koristi u rješavanju zaostalih problema. Vaša otvorenost bit će prepoznata kao znak iskrenosti, što će donijeti kvalitetnije odnose s poslovnim partnerima i suradnicima. Diplomatske sposobnosti odvest će vas daleko, stoga obratite pažnju na komunikaciju, pokažite odlučnost i dosljednost a istovremeno spremnost na dogovor, i otvorit će vam se mnoge prilike za dodatnu zaradu.

Ograničavajuća razdoblja  Vodenjak

Braća i sestre, komunikacija, putovanja

ožujak 30. do travanj 23.

Partnerova zarada, brak, odnosi

kolovoz 2. do kolovoz 26.

Društvena zbivanja, prijatelji

studeni 23. do prosinac 13.

Potrudit ćete se uvesti malo više reda u vaše financije, riješiti neke zaostatke koji vas samo koče u napretku. Neptun će vam tu raditi male probleme, no na sreću utjecaj Saturna će kroz cijelu godinu biti jači i pomoći će u ispravljanju grešaka koje eventualno napravite. Najbolja politika je realna politika, jer ove godine postavljate temelje budućnosti koja će biti svijetla koliko vi to želite, ako uspijete kontrolirati maštu i impulzivnost u odlučivanju.

Vodenjaci koji rade za druge godinu će provesti napredujući, a poduzetniji će i otvoriti neke nove prilike za zaradu, oslanjajući se na svoju intuiciju i prepoznavanje šansi koje će se ukazati tijekom proljeća.

Konstelacija u Ovnu početkom svibnja donosi vam nove izazove i raspiruje vašu kreativnost, tako da ćete sve što radite uspješno podići na potpuno novu kvalitativnu razinu i oduševiti kolege i suradnike. Ma koliko se trudili, nećete moći zaustaviti svoj mozak koji će raditi prekovremeno, stoga iskoristite ovaj kreativan i intenzivan period za nove stvari koje će vas lansirati u orbitu.

ZDRAVLJE

Tijekom cijele godine zdravlje će vam biti uglavnom u granicama uobičajenog, uz ipak nešto više problema tijekom proljeća. Pripazite na respiratorne organe i glavu, nemojte oklijevati posjetiti liječnika i provjeriti da li je sve u redu. Manjak energije počet ćete nadoknađivati u lipnju, i do kraja godine bit ćete u punom pogonu bez većih poteškoća osim povremenih prehlada.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Piše: Metro-portal
14.12.2010. 15:34:33
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    hana
    14.03.2011. 08:40
    želim znati sve o svojoj ljubavi
  2. avatar
    elvis
    10.06.2011. 09:14
    Zelim znati sve potpuno sve o svojoj ljubavi
Novi komentar
nužno
nužno