« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
ISTINA JE OKO NAS

Vladine snimke NLO-a objavljene i u showu Larryja Kinga

VIDEO: Veo tajne polako se diže sa povjerljivih dokumenata britanske vlade koja je 2005. godine donijela Akt o slobodnom pristupu informacijama

Fotografija vijesti
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

tajni dokumenti

,

Larry King

,

Nick Pope

Britanska vlada je još prije deset godina, 2000., poslala u proceduru Akt o slobodnom pristupu informacijama koji je odlukom Parlamenta zaživio 2005. godine, a taj postupak je omogućio pristup tajnim vladinim dokumentima o izvanzemaljcima i NLO-ima.

No, pošto se radi o nesagledivom broju dokumenata, koji pak imaju na desetke tisuća stranica na kojima se nalazi more specifikacija radarskih uređaja i izjava svjedoka, novi dokazi o NLO-ima na vidjelo dolaze jako sporo.

Pošto je vlada bila zatrpana zahtjevima građana svi dokumenti o NLO-ima su prebačeni u Nacionalni arhiv gdje nekolicina zaposlenika mora kroz nesagledive količine informacija izdvojiti „kukolje od žita" i ljudima dati tražene podatke.

No, sama količina prikupljenih informacija govori sama za sebe da se nešto uistinu čudno događa oko nas, a u to isto vjeruje Nick Pope, bivši zaposlenik britanskog ministarstva obrane, koji je cijelu svoju karijeru u državnoj službi posvetio proučavanju fenomena NLO-a.

Pope je u gostovanju kod Larry Kinga, 2010. godine, objasnio kako očekuje da će svaki mjesec, kroz slijedećih tri do četiri godine, javnosti biti dostupno pet ili šest bivših tajnih dokumenata o viđenjima neidentificiranih letećih objekata. Što znaći da nam predstoji još mnogo uzbudljivih iznenađenja koja bi jednom zauvijek mogla potvrditi da nismo sami u svemiru.

No bilo kako bilo, činjenica je da su velike svjetske sile odlučile podijeliti s pukom sva svoja, tokom godina, brižno skupljena istraživanja. Prije Velike Britanije tajne dokumente o NLO-ima javnima su učinile Francuska, Njemačka, Belgija, Meksiko, Čile, te donekle Rusija, a još se čeka SAD.

Ako, i kada Amerikanci odluče podijeliti sa svijetom svoje tajne dosjee možda ćemo saznati što li se uistinu dogodilo 1947. godine u malenome gradiću Roswell u saveznoj državi New Mexico.

22.01.2012. 18:55:47
Novi komentar
nužno
nužno