« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
HMMM

Vlada predstavila reforme, sve redom na teret građana

Ako ste mislili da će Tim's Team smisliti način na koji ćemo izaći iz dreka smanjivanjem rastrošnosti države, gadno ste se zeznuli - sva njihova sranja opet ćemo platiti mi

I opet su nam ga zavukli s leđa ...
I opet su nam ga zavukli s leđa ... (Arhiva)
Više o

Vlada RH

,

reforme

,

Tihomir Orešković

,

program reformi

Vlada je u četvrtak na sjednici prihvatila Nacionalni program reformi, odnosno dokument sa 60 reformskih mjera podijeljenih u četiri glavna područja, koji će do kraja mjeseca uputiti Europskoj komisiji, a premijer Tihomir Orešković ističe da je riječ o "fer, ali nužnim reformama"

Orešković je od hrvatskih građana zatražio podršku reformi koje su nužne jer, kazao je, ne može se više raditi na način kao što se do sada radilo.

Šezdeset "reformskih mjera" Vlada želi provesti u četiri područja - makroekonomska stabilnost i fiskalna održivost, olakšavanje uvjeta poslovanja i bolja investicijska klima, učinkovitost i trasparentnost javnog sektora te bolje obrazovanje za tržište rada.

Pri predstavljanju se moglo čuti još puno takvih floskula i gluposti, no nigdje ni traga od stezanja remena birokracije - primjerice, dva potpredsjednika Vlade su štićene osobe koje nas godišnje koštaju - 3.5 milijuna kuna. I tako dalje ....

28.04.2016. 17:26:00
Novi komentar
nužno
nužno