« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
KAKO SE USUDIO!

Vlada osudila 'politikantske' izjave Damira Kajina

Kajin još jednom istupa u svom prepoznatljivom politikantskom stilu, bez iznošenja pravih argumenata, stoji u priopćenju Vlade

(Goran Mehkek/Cropix)
Više o

Jadranka Kosor

,

Vlada RH

,

Damir Kajin

Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske najoštrije osuđuje "politikantske" izjave Damira Kajina, izrečene na današnjoj konferenciji za novinare tog saborskog zastupnika.

"Izjave zastupnika Kajina da 'premijerka Kosor vodi zločinačku politiku' te da 'odlučno vodi zemlju u propast' zlonamjerne su, izrečene s jedinim ciljem - obezvrijediti nastojanja Vlade predvođene s predsjednicom Jadrankom Kosor, u provođenju mjera za gospodarski oporavak i razvitak", stoji u reagiranju Vlade.

"U trenutku kad članovi ostalih stranaka okupljenih u 'Kukuriku koaliciji' priznaju težinu situacije u kojoj nitko neće poželjeti preuzeti vlast" te odaju priznanje premijerki Kosor kao 'odgovornoj i zreloj osobi koja razumije težinu zadatka s kojim se nosi', zastupnik Kajin još jednom istupa u svom prepoznatljivom politikantskom stilu, bez iznošenja pravih argumenata", kaže se u priopćenju.

Vlada ocjenjuje kako je zanimljiva i žestina s kojom se gospodin Kajin obrušio na sindikate koji kritiku upućuju lokalnoj samoupravi, potičući i podupirući istodobno one koji kritiziraju državnu vlast.

"Unatoč ovakvim zajedljivim primjedbama i neargumentiranim, populističkim kritikama, kakve nam danas upućuje Damir Kajin, Vlada na čelu s premijerkom Kosor odlučna je provesti sve planirane reforme i mjere za oporavak gospodarstva te, ostvarivši zacrtane ciljeve, izvesti zemlju iz gospodarske krize", stoji u reagiranju Vlade RH na Kajinove današnje izjave. (hina/metro-portal)

13.04.2010. 19:27:24
Novi komentar
nužno
nužno