« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
STANJE U PROMETU

Vježba gašenja požara u tunelu

Posljednje pripreme za turističku sezonu obavljaju se u tunelima

stanje u prometu tuneli HAK
stanje u prometu tuneli HAK (HAK)
Više o

HAK

,

stanje u prometu

,

hibridi

,

auti

,

partijanje

Danas od 10 do 14 sati, za sav promet bit će zatvorena dionica autoceste A 1, od čvora Otočac do čvora Perušić, zbog vježbe gašenja požara u tunelu Plasina. Obilazak: čvor Otočac-čvor Perušić, i obrnuto.

Do 11. lipnja, svakodnevno od 6 do 17 sati, zbog radova, na riječkoj obilaznici na južnom kolniku smjer Zagreb, bit će zatvorena preticajna traka od tunela Katarina (26+600 km) do tunela Trsat (27+350 km). Promet će u to vrijeme teći usporeno voznom prometnom trakom.

Večeras, od 21 sat do 5 sati ujutro, zbog redovnog održavanja bit će zatvorena dionica autoceste A 6, od čvora Oštrovica do čvora Delnice u smjeru Zagreba. Obilazno će se voziti Oštrovic-Gornje Jelenje-Delnice. U smjeru Rijeke prometovati će se nesmetano.

Zbog izlijevanja vode na kolnik za sav su promet zatvorena je cesta Dražica-Orlovac (bjelovarsko područje), a zbog urušavanja mosta i županijska cesta Ladimirevci-Satnica (kraj Valpova).
Jednim trakom, zbog klizišta, prometuje se otežano na cestama: D 34 Daruvar-Maslenjača (zabrana za teretna vozila), D 212 Zmajevac-Batina i na Sljemenskoj cesti, kod Kraljičinog zdenca. (HAK/metro-portal)

08.06.2010. 07:24:17
Novi komentar
nužno
nužno