« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
BATERIJE

vivo unapređuje tehnologiju punjenja

Vivo se bacio na posao i postigao savršen rezultat - od 1 do 100% u 10 minuta

Čudesno brzo!
Čudesno brzo! (vivo)
Više o

baterija

,

punjenje

,

Vivo

Brojni pomaci u punjenju omogućuju novim iQOO 10 Pro gaming pametnim telefonima da nadmaše standarde performansi automobilske industrije

Vivo je konsolidirao vodeću ulogu u tehnologiji flash punjenja s prvom komercijalnom mogućnošću ultra brzog punjenja snage 200 W na svijetu. Zahvaljujući brzom punjenju baterije s gotovo prazne na 100% u samo deset minuta , ova tehnologija baterije i flash punjenja sljedeće generacije za vivo označava promjenu paradigme punjenja baterija pametnih telefona. Korisnici više ne moraju razmišljati o punjenju preko noći - sada će njihovi telefoni biti spremni za polazak u vremenu koje im je potrebno da se brzo istuširaju. Okupljajući brojne inovacije u tehnologiji baterija i punjenju, 200W ultra brzo punjenje debitira lansiranjem novog iQOO 10 Pro gaming pametnog telefona za azijsko-pacifičko tržište.

Prvi svjetski komercijalni ultra brzo flash punjenje od 200 W

Gotovo udvostručujući brzine punjenja unutar jedne generacije pametnih telefona, vivo predstavlja dodatnu prekretnicu u svom inovacijskom putu, i donosi nova razmišljanja kako bi zadovoljila potrebe potrošača: vivo je 2020. godine lansirao prvi komercijalno ultra brzo flash punjenje u industriji snage 120 W s iQOO 5 Pro. Sada je podigao ljestvicu s iQOO 10 Pro, koji predstavlja prvu komercijalnu tehnologiju ultra brzog flash punjenja od 200 W na svijetu.

Deset inovacija za još brže punjenje

Poboljšanja uključuju deset glavnih inovacija u baterijama i punjenju, dizajniranih za brže punjenje sa sigurnošću i stabilnošću kako bi se osigurale trajne izvrsne performanse: To uključuje novu ultra tanku bateriju s polariziranim pločama, novi elektrolit baterije, trosmjerni čip pumpe za punjenje, novi separator baterije i novu shemu slaganja. Zaštitni elementi uključuju primjenu novog toplinskog vodljivog gela, novog zaštitnog kruga, kao i algoritma praćenja zdravlja baterije, kojeg je vivo samostalno razvio, koji zajedno rade na održavanja kapaciteta od preko 80%, čak i nakon 1600 ciklusa punjenja. Sve je to upareno s novim minijaturnim punjačem i 1,5-metarskim kabelom za punjenje, što omogućuje iQOO 10 Pro da nadmaši čak i rigorozne standarde za performanse baterija automobilske industrije.

Performanse mobilnih igara, iznutra prema van

Ekskluzivno dostupan u azijsko-pacifičkoj regiji, vivo iQOO 10 Pro vodeći je gaming pametni telefon. Dijeleći mnoge iznimne tehnologije nedavno predstavljenog pametnog telefona X80 Pro, sadrži novu Snapdragon 8 + Gen 1 mobilnu platformu, vivo V1+ grafički čip, 2K HDR10+ zaslon za izuzetno iskustvo igara u pokretu, kao i gimbal stabilizirani sustav kamera.

Gaming estetika upotpunjena je u dvije verzije boja - klasičnoj iQOO crnoj, kao i upečatljivom BMW Motorsport izdanju, kombinirajući emajlirano staklo, ugljična vlakna i umjetnu kožu za meku dodirnu teksturu. IQOO 10 Pro pokreće novi vivo OriginOS Ocean, temeljen na Androidu 12.

Piše: Sanja Ledinek
03.08.2022. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno