« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Bandić holdingu

"Više radite, a manje dajte intervjue"

Zagrebački gradonačelnik savjetovao je kolege iz holdinga kako da prebrode krizu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Sebelić/CROPIX )
Više o

Milan Bandić

,

Zagrebački holding

,

kriza

Milan Bandić komentirajući izjavu dogradonačelnika Ive Jelušića da je "Zagrebački holding pred bankrotom, odnosno da će pasti u tešku financijsku krizu" kazao kako je on o tome najinformiraniji te kako "holding i Grad Zagreb dobro stoje" uz preporuku svojim kolegama da "više rade i manje daju intervjue".

Bandić je danas u Livadama u istarskoj općini Oprtalj otvorio tradicionalnu izložbu "Zigante tartufi" u sklopu ovogodišnjeg sajma tartufa "Tuberfest".

"Istra je za ostatak Hrvatske primjer kako se treba regionalno razvijati, ali bilo bi dobro da stečena iskustva podijeli s drugim regijama. Tako ujedinjeni bili bi ozbiljniji, jači, veći i snažniji. Vjerujem da je to moguće", kazao je Bandić.

Odgovarajući na pitanje novinara hoće li se kandidirati za predsjednika države zagrebački gradonačelnik je ponovio da to ne ovisi isključivo o njemu već o "građanima Republike Hrvatske i novinarima".

"Hoću li se kandidirati za predsjednika nije više u mojim rukama. Da ja to imam u rukama to bi vama odmah rekao", izjavio je Milan Bandić. (Hina/Metro-portal)

25.10.2009. 20:50:41
Novi komentar
nužno
nužno