« Nogomet
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
SPONZORI

Visa potpisala ugovor s UEFA-om za ženski nogomet

Visa je postala prvi sponzor UEFA ženskog nogometa ugovorom koji vrijedi za razdoblje od 2018. do 2025.

Ženski nogomet dobio snažnog sponzora
Ženski nogomet dobio snažnog sponzora (Arhiva)
Više o

UEFA

,

VISA

,

ženski nogomet

Visa, svjetski lider u digitalnom plaćanju, najavila je višegodišnje partnerstvo s organizacijom UEFA. Visa će postati prvi sponzor UEFA-e posvećen ženskom nogometu.

Charlotte Hogg, izvršni direktor za Europu, Visa, izjavila je:

"Ovo je uzbudljivo vrijeme za ženski nogomet. Dvadeset i jedan milijun žena i djevojaka igra nogomet diljem Europe, a Visa želi slaviti svaku od njih."

"Ponosni smo najaviti Visino partnerstvo s UEFA-om kako bi podržali i ubrzali razvoj ženskog nogometa u Europi. Želimo inspirirati i omogućiti djevojkama i mladim ženama da slijede svoje snove. S UEFA-om planiramo staviti ženski nogomet u prvi plan jer u Visi vjerujemo u prihvaćanje svih osoba - od nogometnog terena do sobe za sastanke."

UEFA je napravila korak naprijed u razvoju tradicionalnog sportskog sponzorskog modela u cilju daljnjeg poticanja već impresivnog rasta ženskog nogometa diljem Europe te u smjeru stvaranja novih komercijalnih prilika koje će pomoći daljnjem razvoju igre.

Partnerstvo će poduprijeti ženski nogomet na svim razinama. Ugovorom je Visa definirana kao glavni partner UEFA ženske Lige prvaka, UEFA EURO prvenstva za žene, UEFA prvenstva za žene ispod 19 i 17 godina te UEFA Futsal Euro prvenstva za žene do 2025 godine. Visa će također podržati UEFA-inu platformu za marketing naziva Together #WePlayStrong, koja ima cilj privući više djevojaka i žena u nogomet.

Sedmogodišnji ugovor odražava kontinuiran rast ženskog nogometa u Europi, kao i uspjeh UEFA-ine kampanje "Together #WePlayStrong".

Ovim će partnerstvom Visa pomoći naglasiti kampanju kroz kobrendirani sadržaj osmišljen s ciljem promjene imidža ženskog nogometa kako bi nogomet postao najpopularniji sport među ženama i djevojkama u Europi.

Sveukupno #WePlayStrong skupio je skoro osam milijuna pregleda na Press Play vlogovima a radi se o seriji videa u kojima neke od najboljih europskih profesionalnih sportašica daju kratki uvid u svoje svakodnevne živote.

Guy - Laurent Epstein, direktor marketinga UEFA-e:

Oduševljeni smo što možemo najaviti ovo uzbudljivo i progresivno partnerstvo s Visom i veselimo se budućoj suradnji kojom ćemo novim i inovativnim pristupom pospješiti već impresivan napredak ženskog nogometa."

Zajedno možemo osigurati nezaboravna iskustva tijekom svih ženskih UEFA natjecanja, dok će nam partnerstvo pomoći kreirati jedinstvenu platformu za predstavljanje naših nogometnih ikona", dodao je Epstein.

Ovo ne samo da će inspirirati obožavatelje ženskog nogometa, već će osigurati budućim generacijama da se zainteresiraju za sport. Iznimno nam je drago što Visa dijeli naše pogled po pitanju ženskog sporta - viziju koja je napravila veliki korak prema ostvarenju potpisivanjem našeg partnerskog ugovora."

Savjetnica UEFA-e za ženski nogomet, Nadine Kessler:

Ženski je sport uvijek bio od velikog značaja za nogomet i društvo, a ova suradnja predstavlja još jedan veliki korak u smjeru razvoja ženskog nogometa. Ovo je dokaz da je ženski nogomet uistinu zauzeo novu dimenziju na komercijalnom tržištu. Predanost Vise vidljiva u ovom partnerstvu predstavlja još je jedan dokaz popularnosti ovog sporta.

Partnerstvo s Visom potvrđuje našu vjeru u činjenicu da smo ušli u novu eru ženskog nogometa. Potencijal je beskonačan. Ponosni smo i veselimo se bliskoj suradnji s Visom, učenju iz njezinog iskustva kako bi pomoću njega usmjerili naš budući rast u ovom uzbudljivom razdoblju ženskog sporta."

07.12.2018. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno