« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
COOL

Virtualno skijanje na Eurosportovoj aplikaciji

Spust po legendarnim stazama Svjetskog kupa na besplatnoj Eurosport Ski Challenge 16 aplikaciji

Eurosport Ski Challenge 16
Eurosport Ski Challenge 16 (Eurosport)
Više o

skijanje

,

aplikacije

,

Eurosport Ski Challenge 16

Ljubitelji skijanja se mogu okušati u spustu po najuzbudljivijim svjetskim stazama uz Eurosport Ski Challenge 16, najnoviju verziju besplatne igre dostupne na mobilnim i tablet platformama.

Uz odličnu 3D grafiku, realistični sadržaj i međunarodni online sustav rangiranja koji potiče takmičarski duh, aplikacija je odmah postala popularna diljem Europe i zauzela je prvo mjesto u kategoriji sportskih aplikacija dostupnih putem iOS trgovina u Austriji, Norveškoj i Sloveniji, zemljama koje slove kao centri alpskog skijanja.

Mobilna i tablet verzija također je dostupna u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Rusiji, Švedskoj, Danskoj, Finskoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji, zahvaljujući partnerstvu Eurosporta i Greentubea - pružatelja usluga online igara.

Nova i poboljšana aplikacija dostupna je za preuzimanje putem iOS i Android trgovina. Njom se upotpunjuje uživanje u zimskim sportovima za gledatelje Eurosporta, kojima je već dostupan sveobuhvatan multi-platformski prijenos najvećih natjecanja poput FIS Svjetskog kupa u skijanju.

Eurosport Ski Challenge 16 omogućuje spust na sedam staza FIS Svjetskog kupa, Beaver Creeku, Grödenu, Bormiu (Santa Caterina), Wengenu, Kitzbühelu, Garmisch-Partenkirchenu te na novoj stazi u St. Moritzu, koji je domaćin finala FIS Svjetskog kupa za 2016.

Antonio Ruiz, potpredsjednik marketinga i upravljanja franšizom Eurosporta je izjavio: "Eurosport Ski Challenge 16 je nov i zabavan način kojim se raspiruje strast navijača za uzbudljivim sadržajem koji se prikazuje na kanalu."

"Eurosport gledateljima omogućuje sveobuhvatan doživljaj zimskih sportova uz direktne televizijske i online prijenose na Eurosport Playeru, te opširne vijesti i rezultate dostupne na Eurosport.com. Tu je i najnovija inovacija, uzbudljivo iskustvo virtualne stvarnosti, koje je nedavno predstavljeno na snimanju sa skijaškom legendom Bodeom Millerom. Ova nova i zabava platforma upotpunjuje ponudu Eurosporta koji je postao svojevrsni Dom zimskih sportova te omogućuje povezivanje s ljubiteljima sporta na jednoj potpuno novoj razini.

Eurosport Ski Challenge 16 dostupan je za preuzimanje na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, španjolskom i ruskom jeziku.

Kliknite ovdje za preuzimanje besplatne Eurosport Ski Challenge 16 aplikacije.

Kliknite ovdje za slike.

Kliknite ovdje kako biste pogledali trailer.

18.12.2015. 09:35:00
Novi komentar
nužno
nužno