« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
PARTYY

Vikend program u Lemon Baru

Lemon Bar svojim programom u srcu Zagreba pruža beskrajno dobar provod svima

Lemon Bar ima opako dobar vikend
Više o

zagreb-info

,

program

,

Lemon Bar

Lemon Bar brzo je posložio atraktivan program za produženi vikend, polako se penjući na mapi odredišta koja se vikendom jednostavno ne smiju propustiti.

 

PETAK 28.10. - LEMON JELLY with DJ Ivan Škrinjarić
r'n'b & vocal house
*od 23h, ulaz slobodan

Vikend nastavljamo sa programima koje volite!

Ovoga petka DJ pult prepuštamo Ivanu koji će vas, selekcijom hitova, opustiti nakon radnog tjedna i omogućiti vam da zaboravite na svakodnevne brige. Počeo je vikend, dopustite nam da se brinemo o vama!

Nudimo vam cocktail iznenađenje petkom 2 + 1. Prošli vikend ste odabrali Mojito i jako se veselimo saznati koji koktel će ovoga puta pobijediti. Uključite se u virtualnu borbu između koktela Mai Tai i Capirinha na našem Facebook Fan Pageu (http://on.fb.me/saCHZ5 ) i svojim glasom sudjelujte u odabiru!

Osim koktela, nudimo vam i Perković rakije za samo 11 kn! Odaberite višnju, medicu, bisku, travaricu ili neku drugu rakiju koja vas veseli i spriječite širenje bakterija koje su zavladale gradom. Rakije provjereno djeluju kao ubojice bolesti i griju promrzla tijela.

 

SUBOTA 29.10. - FEED ME MUSIC with DJ Frx
mash up
*od 23h, ulaz slobodan

Gladni ste zabave subotom? Imamo rješenje! DJ Frx nesebično se priprema za najluđu mash up noć u gradu! Svake subote nam pokazujete koliko volite hitove i ples u našem baru. Nećemo vam oduzeti tu radost, dođite nam ponovo i povedite prijateljice jer za njih imamo posebnu ponudu.

Svim ženama sa osmijehom na licu ove subote predlažemo Cosmopolitan za samo 22 kn i nadamo se da nećete ovo shvatiti olako. Osmijeh čini čuda!

Izbjegnite gužvu rezervacijom stola uz bocu žestokog pića na e-mail: iva@lemon.hr

Boca Akvinta vodke je 350 kn, a Jägermeister je 300 kn. Naravno, cijeli šank vam je na raspolaganju, mi samo predlažemo, odabir je 100% vaš!

PONEDJELJAK 31.10. - LEMON QUEEN with DJ Sugar G
RnB dancing night
*od 22h, ulaz slobodan

Ako niste za Halloween, dođite na Lemon Queen!

Ponedjeljak, iza kojeg slijedi neradni utorak, najbolji je početak radnog tjedna!

Ukoliko ste željni zabave, a ne privlače vas lubanje, izdubljene bundeve i pauci, LEMON Bar je vaša destinacija! DJ Sugar G pripremio vam je RnB plesnu noć koja će vas održati budne puno dulje no što priliči ponedjeljku.

Razvucite osmijeh, uvucite se u udobnu odjeću i zabavite se s nama, jer rijetke su prilike za tulumarenje ponedjeljkom!

Posebna ponuda na šanku: Martini Bianco 16 kn i sve rakije 11 kn!

Započnite sa zabavom: http://bit.ly/b5mOph

28.10.2011. 10:43:00
Novi komentar
nužno
nužno