Život

Birkhead prodaje slike kćeri

objavljeno prije 14 godina

Ako je Amerika nakon tragične smrti Anne Nicole Smith isprva suosjećala s Larryjem Birkheadom, ocem njezine jednogodišnje kćeri, osjećaji su se promijenili nakon što je Birkhead… više »

NOVOTARIJE

Odjeća koja stvara energiju

objavljeno prije 14 godina

Američki znanstvenici razvili su tkaninu od mikrovlakana koja stvara elektricitet, oslobađajući dovoljno energije da napuni mobilni telefon ili osigura da mali MP3 glazbeni player ne ostane… više »

Poznati povodom Valentinova

objavljeno prije 14 godina

Mladen Badovinac Neodređenog sam stava, uopće ne razmišljam o Valentinovu. Za taj praznik znam iz američkih filmova i serija. Obično se cure uvrijede zaboravim li na to, pa onda budem… više »

Čekanje ljubavne iskre

objavljeno prije 14 godina

Pravi televizijski hit mora imati i romantični par koji nikako da se spoji i koji će gledatelje navesti da očajnički navijaju za jedan znakoviti pogled, dodir, poljubac ili nešto… više »

Kako odabrati savršen poklon za Valentinovo

objavljeno prije 14 godina

Osam milijuna Amerikanaca priznalo je da za Valentinovo sami sebi šalju darove - jer se osjećaju osamljenima i nevoljenima pa da barem tako dobiju nešto lijepo. Zaljubljenim… više »

Zeleni zmaj

Audi A3 8L RDX Racedesign

objavljeno prije 14 godina

Njemačka tuning kuća RDX Racedesign je 11. veljače počela prodaju ‘body-kita’ za Audijev model A3 8L. U ovom izdanju A3 RDX Racedesign uistinu impresivno izgleda. Body-paket sa… više »

Električne bolide prave ZAP i Kinezi

objavljeno prije 14 godina

Kladimo se da nikada niste čuli za Detroit Electric, marku električnog automobila kojeg je tvrtka Anderson proizvodila od 1907. do 1939. godine. Ti su automobili 1911. mogli prelaziti čak 130… više »

Rekordni gubitak GM-a

objavljeno prije 14 godina

Na konferenciji za medije u utorak u Detroitu, General Motors je obavijestio javnost kako je njihov gubitak u 2007. dosegao rekordnih 38,7 milijardi dolara. GM odlično stoji na… više »

Tata Nano u Europi za 4 godine

objavljeno prije 14 godina

PREMDA proizvodnja najjeftinijeg automobila na svijetu, gradskog mališana Nano počinje tek u listopadu, indijska tvrtka Tata ambiciozno najavljuje kako će drugu generaciju ovog modela… više »

Vojna verzija Touarega

objavljeno prije 14 godina

Volkswagen će za njemačke vojne jedinice proizvoditi posebno modificiranu verziju SUV-a Touareg. Opremljen je moćnim V10 TDI motorom sa 310 KS i brojnim komunikacijskim sustavima. Sprijeda i… više »

U potjeri 460 policijskih vozila

objavljeno prije 14 godina

Stanovnici japanskog grada Osake nedavno su bili svjedoci dotad neviđene potjere policajaca za jednim vozačem koji se nije htio zaustaviti nakon što je nekoliko puta prošao kroz… više »

Honde prave na putu stare slave

objavljeno prije 14 godina

Šefovi Honde nisu čekali Ženevski salon da javnosti objave fotografije i tehničke detalje novih modela u srednjoj klasi - Accorda limuzine i karavana Accord Tourer. Za njih najprije… više »

Volkswagen Routan - Njemački kombi za američko tržište

objavljeno prije 14 godina

Na autosalonu u Chicagu Volkswagen je predstavio novi kombi Routan, namijenjen američkom tržištu. Nastao je u suradnji s Chryslerom i proizvodit će se u Windsoru u Kanadi. Ima sedam… više »

Američki istok za 13.000 kuna

objavljeno prije 14 godina

Krenite na putovanje na kojem ćete upoznati velike gradove američkog istoka te imati priliku vidjeti i jedinstveno čudo prirode, slavne slapove Niagare. Na ovom zanimljivom putovanju… više »

Otok na kojem je vrijeme stalo

objavljeno prije 14 godina

Malteški arhipelag smjestio se usred Sredozemnog mora, dovoljno blizu Europi da bi bio idealno mjesto za odmor do kojeg ne treba puno putovati. Najpoznatija ljetovališta na… više »