Vic dana
ex-yu horor/humor

Biseri komentatora s prostora bivše Jugoslavije

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Komentare sportskih komentatora s prostora bivše Jugoslavije prenosimo u izvornom obliku (osim prostota).... Mirko Kamenjašević * "Gol, gol ... kur** gol, stativa!!!"… više »

presvlačenje

Zašto muškarac ne može imati novinsku kolumnu o ljubavnim jadima?

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Dragi Stjepane, nadam se da mi možeš pomoći. Neki dan sam krenula na posao, a muž je ostao doma gledati TV, kao i obično. Prošla sam možda par stotina metara niz ulicu i motor… više »

vic dana

Neprocjenjivo!

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Tomislav se budi sa žestokom glavoboljom poslije Božićne zabave u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije, ali noćašnje piće uopće nije odavalo okus alkohola. Čak se i ne sjeća kako je… više »

jedan aktualan

Fly Qantas!

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Poslije svakog leta, piloti avioprijevoznika "Qantas" ostave bilješku mehaničarima s opisom problema u letu, a pred sljedeći let mehaničari ostave izvještaj o tome što su… više »

iz "komšiluka"

Teroristi

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Mili moji i dragi, Prvo da vam javim najvažnije: Živ sam! Zatim još jedna dobra vest: Ne mora da se plati otkup za moje oslobođenje! Međutim, istina je da se još nalazim kod… više »

male spužve broj 1

Anketa o životnim pitanjima iz vrtića

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Djeca ponekad daju bizarne i smiješne odgovore, ali njihova iskrenost nema granica. Odgovori koji na prvi pogled izgledaju smiješno izgovoreni iz dječjih usta, često nas znaju… više »

definicije

Iz novog srpskog rječnika

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Par definicija iz "komšiluk"a: Srbija Medicinski primer po kojem je moguće da srce funkcioniše i izvan matičnog organizma. "Kosovo je srce Srbije!" Majkl Džekson Oduvek su se… više »

voda

Mujo izumitelj

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Dođu Mujo i Haso na benzinsku pumpu u Njemačkoj i pita ih radnik: "Diesel? Super?" Kaže Mujo: "Wasser!" Gleda Nijemac u čudu, ali svejedno natoči vode do vrha. Mujo izvadi neku tabletu i… više »

Švedski vic

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Kupila Fata ormar u dijelovima u IKEI. Donijela ga kući i sama ga sastavila. Međutim, čim je prvi tramvaj prošao ulicom, ormar se sav raspao. Nazove Fata IKEU i oni joj obećaju da će… više »

vic dana

Reinkarnacija

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Zainteresirali se Fata i Mujo za reinkarnaciju i spiritualizam. Dogovore se da se onaj koji prvi od njih umre javi drugome za 30 dana. Ubrzo, Mujo poginu u prometnoj nesreći. Fata, prema… više »

rajski

Adamovo rebro

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Dosadilo Adamu biti sam u Raju pa ode Bogu tražiti društvo. - "Bože, ovdje je stvarno lijepo, ali usamljen sam. Možeš li mi dati nekog za društvo?" Bog mu reče: -" Imam… više »

vic dana

Usisavanje

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Jedno jutro, kuca bakici neko na vrata!  Bakica otvara, a ispred nje stoji gospodin, lijepo obučen, zgodan, i drži usisavač u ruci!  Gospodin će:  - Dobro jutro, gospođo!… više »

Na Medvednici

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Završila sezona skijanja na Sljemenu pa medvjed skupi sve životinje i kaže: - Ja sam, kao poglavar šume, organizirao jednu radnu akciju, treba sve ovo počistiti, ipak mi tu… više »

kad e-mail poludi..

Pazi čiju poštu čitaš...

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Nekoliko dana nakon suprugove smrti, ucviljena supruga dobiva e-mail od čovjeka koji čeka svoju ženu u Miamiju. U e-mailu piše:Najdraža ženo,upravo sam stigao. Sve je spremno za tvoj… više »

Ekološki

objavljeno prije 11 godina

Pita učiteljica djecu:- Znate li djeco da se u našoj zemlji mjesečno potroši prosječno 15 kg wc papira po glavi stanovnika? Jedino Perica podiže ruku i pita ga učiteljica:-… više »