Televizija
DISCOVERY

Izbor iz programa Discovery Channela za tjedan 08.06. - 14.06.

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

PONEDJELJAK, 08. LIPNJA 2015. 18.05 Trgovci automobilima (Series 8): Dodge Charger (Epizoda 6) (Wheeler Dealers: Dodge Charger) Mike kreće u Ameriku u potrazi za jednim od najboljih… više »

DISCOVERY

Megaaerodrom pod povećalom na Discovery Channelu

objavljeno prije 9 godina

Jeste li znali da kroz zračnu luku u Frankfurtu svaki dan prođe dvostruko više životinja nego ljudi? Discovery Channel predstavlja novi serijal "Megaerodrom pod povećalom" koji… više »

LIPANJ NA TV1000

Zalijepite se za kauč uz TV1000

objavljeno prije 9 godina

Underworld U ponedjeljak, 1. lipnja u 20.30 U ovoj mješavini horora i akcijskog trilera mladić koji je posvetio život pomaganju drugima nađe se u središtu žestoke borbe dviju… više »

VIASAT

Vikinzi na Viasat History

objavljeno prije 9 godina

Vikinzi su bili krvožedni skandinavski ratnici i dobri obrtnici. Od Newfoundlanda do Kaspijskoga mora pljačkali su i trgovali krznima, nakitom, robovima i oružjem: svime što je imalo… više »

TLC

Izbor iz programa TLC-a za tjedan 01.06. - 07.06.

objavljeno prije 9 godina

PONEDJELJAK, 01. LIPNJA 2015. 19.00 Nisam znala da sam trudna: Od otkucaja srca do srčanog udara(I Didn't Know I Was Pregnant: From Heartbeat to Heart Attack) Cheryl je mislila da ne može… više »

DISCOVERY

Izbor iz programa Discovery Channela za tjedan 01.06. - 07.06.

objavljeno prije 9 godina

PONEDJELJAK, 01. LIPNJA 2015. 16.15 Izmišljene priče Penna i Tellera (Series 1): Kosom se može podići Mustang (Epizoda 1) (Penn & Teller Tell a Lie: A Head of Hair Can Lift a… više »

TLC

Mjesec posvećen vjenčanjima na TLC-u

objavljeno prije 9 godina

TLC, najpoznatiji svjetski televizijski kanal posvećen ženama, u lipnju je programski orijentiran na vjenčanja. Novi trendovi, savjeti i iskustva stvarnih žena pratite od 2. lipnja kroz dva… više »

WOW!

Scenarij novih X-filesa rasplakao Duchovnyja

objavljeno prije 9 godina

David Duchovny, koji je tumačio FBI agenta Foxa Muldera u originalnoj seriji koja je završena 2002. godine, rekao je za Entertainment Weekly da mu je scenarij za novu sezonu serije… više »

NOVOSTI

Ilija Jandrić novo pojačanje N1

objavljeno prije 9 godina

Regionalni informativni televizijski kanal i ekskluzivni partner CNN-a za regiju N1 najavio je novo pojačanje u svojim redovima. Ilija Jandrić , televizijski profesionalac s… više »

VIASAT

Prvi život Sir Davida Attenborougha na Viasat Nature

objavljeno prije 9 godina

Tijekom više od pedeset godina rada za televiziju Sir David Attenborough proputovao je cijelim svijetom snimajući živi svijet i njegova čuda. Sad se u monumentalnoj seriji Prvi život… više »

VIASAT

Ne činite ovo kod kuće!

objavljeno prije 9 godina

U ovoj emisiji apsurdno nekvalificirani voditelji Teddy Wilson i Norm Sousa bezobzirno spajaju znanost, opasnost i komediju provodeći lude pokuse i ispitujući kućanstvo do granice… više »

DISCOVERY

Katastrofalne posljedice podrhtavanja u Nepalu na Discoveryju

objavljeno prije 9 godina

Katastrofalne posljedice podrhtavanja u Nepalu dokumentarni je film o razornom potresu magnitude 7.8 stupnjeva koji je 25. travnja 2015. godine po­godio Nepal, te potresu magnitude 7.3… više »

TLC

Izbor iz programa TLC-a za tjedan 25.05. - 31.05.

objavljeno prije 9 godina

PONEDJELJAK, 25. SVIBNJA 2015. 22.00 Mame na tajnom zadatku: Obitelj Rawles (Undercover Mums: The Rawles) Što tinejdžeri rade dok su sami kod kuće, a roditelji ih potajice snimaju? Ova… više »

DISCOVERY

Izbor iz programa Discovery Channela za tjedan 25.05. - 31.05.

objavljeno prije 9 godina

PONEDJELJAK, 25. SVIBNJA 2015. 18.35 Peta brzina (Series 18): Epizoda 8 (Fifth Gear: Episode 8) Tiff Needell, Vicki Butler Henderson, Jonny Smith i Jason Plato testiraju sve moguće vrste… više »

DISCOVERY

Ben Stiller u divljini s Bearom Gryllsom

objavljeno prije 9 godina

U novom serijalu Discovery Channela "Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom" poznati pustolov i avanturist Bear Grylls, vodi odabrane slav­ne osobe na najluđe i najudaljenije… više »