Televizija
KVIZOVI

Vratio se Milijunaš, prijavite se!

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Kviz 'Tko želi biti milijunaš?' od 19. rujna ponovno će se emitirati na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT), a zainteresirani za sudjelovanje u osmoj sezoni popularnog kviza… više »

COOL

Kako su Simpsoni predviđali budućnost

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Simpsoni zabavljaju gledatelje diljem svijeta već više od 30 godina, a autori serije postavili su standarde za ostale animirane sitcome zbog gostovanja brojnih slavnih… više »

NAJAVE

Nestali - uzbudljiva prva sezona na AXN Adriji

objavljeno prije 5 godina

Napeti američki krimi serijal "Nestali" premijerno počinje s emitirati danas na AXN Adriji. Radnja serijala vrti se oko mlade Kit "Kick" Lannigan koja je kao dijete preživjela otmicu, a… više »

COOL

Optima Telekom uključio HBO Premium u svoje pakete

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Optima Telekom lansirao je proljetnu promotivnu ponudu koja u duo i trio paketima, bez naknade, donosi najbolje filmske naslove iz HBO Premium paketa te tablet za samo 1 kunu, jednokratno bez… više »

GoT/Wikipedia
OSMA SEZONA

Game of Thrones - tko će vladati Westerosom?

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Game of Thrones iliti Igra prijestolja je dosad najskuplj, najgledanija, najnagrađivanija i najviše piratizirana televizijska serijau povijesti. Fanovi već mjesecima čekaju osmu i… više »

GOT!

Game of Thrones kviz i društvene igre u Vintage Industrialu

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

U srijedu 10. travnja od 20.30 testirajte svoje znanje unutar i izvan granica Westerosa uz tematski kviz s bogatim nagradnim fondom, a osigurali smo vam i niz suvremenih društvenih… više »

NAJAVE

Druga sezona serije Odsutnost stiže 25. travnja na AXN

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Sony Pictures Television danas je najavio kako će se druga sezona hvaljene serije "Odsutnost", snimane u Sofiji, vratiti na AXN Adriu u četvrtak, 25. travnja. "Odsutnost", sa Stanom Katic… više »

GOT

Igra prijestolja - poznat datum emitiranja prve epizode osme sezone

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Igra prijestolja došla je do osme, posljednje i najiščekivanije sezone, a HBO je napokon objavio datum prikazivanja prve epizode - 14. travnja 2019.  Datum početka osme… više »

VIVID TV

Vivid dostupan na još više platformi u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

Vividova brzorastuća televizijska divizija dio Vivid Entertainmenta u Los Angelesu, najavljuje da je kanal Vivid TV od studenoga 2018. godine, dostupan u Hrvatskoj putem EVOTV/HPP, pružatelja… više »

POGLEDAJTE

WWF i Netflix snimili dokumentarni film "Naš planet"

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Svjetski priznati prirodoslovac Sir David Attenborough bit će narator nadolazećeg Netflixovog serijala "Our Planet" (Naš planet), koji će premijerno biti prikazan na Netflixu 5.… više »

DISCOVERY

Discovery i PGA TOUR pokreću GOLFTV

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Discovery i PGA TOUR su predstavili GOLFTV, karakterističan brend koji pod okriljem PGA TOUR-a ujedinjuje poklonike golfa diljem svijeta. GOLFTV je podloga za novi međunarodni video streaming… više »

LOOL

Bert i Ernie su samo - frendovi

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Bert i Ernie, dvije muške lutke iz dječje televizijske serije Sesame Street, najbolji su prijatelji, objavili su u utorak producenti opovrgnuvši izjavu jednog od scenarista da… više »

Igra prijestolja poharala Emmyje

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Game of Thrones, kultna serija HBO-a i Čudesna gđa. Maisel najveći su dobitnici ovogodišnje dodjele nagrada Emmy koja se održala u ponedjeljak u Los Angelesu. Najvećim gubitnicima se… više »

SERIJE

Druga sezona serije Odsutnost krenula u produkciju

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Sony Pictures Television danas je objavio da će se, od kritike hvaljeni triler "Odsutnost", vratiti na Sonyjev kanal AXN u Adriji u 2019. godini. Produkcija druge sezone započela je u Sofiji… više »

EMMY

Večeras su Emmyi, tko će ih pokupiti najviše?

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Konkurencija je jaka, kažu stručnjaci za dodjelu nagrada, dijelom i zato što su se mnoge serije i zvijezde vratile na ekrane nakon što ih je prošle godine u… više »