Svijet

CNN: Sve se vrti samo oko novca

objavljeno prije 14 godina

Mann o pobjednicimaKampanja u znaku veteranaSenator John McCain teško je ranjen u ratu prije nekoliko desetljeća, a na to se zalijepilo i političko ranjavanje zbog njegove… više »

Hillary i Obama opet na početku

objavljeno prije 14 godina

Veliki dan u američkim predsjedničkim izborima, tzv. super utorak tijekom kojeg se u 24 savezne države glasovalo za predsjedničke nominacije Republikanske i Demokratske stranke, donio je… više »

Italija na izbore u travnju, Prodi uz Veltronija

objavljeno prije 14 godina

Predsjednik Italije Giorgio Napolitano raspustio je jučer talijanski parlament, koji je u tom sastavu radio samo 23 mjeseca ostvarivši jedan od najkraćih mandata u povijesti te zemlje… više »

Srbija bez vlade i sporazuma s EU

objavljeno prije 14 godina

Četiri dana nakon što je Boris Tadić izabran za predsjednika Srbije, ta se zemlja našla u dubokoj političkoj krizi. Njezin glavni ‘pokretač’ bio je premijer Vojislav… više »

Stiže Col-Pop

objavljeno prije 14 godina

Fast-food tehnologija sve više napreduje, piše Net.hr. Najnoviji proizvod je Col-Pop. Riječ je o križancu čaše i posude za hranu: gornji dio predviđen je za tople pileće… više »

Pijani piloti

objavljeno prije 14 godina

Polijetanje ruskog aviona s aerodroma u švedskom gradu Malmöu kasnilo je nekoliko sati jer se čekalo da se otrijezne dva pijana člana posade. Oni će, naravno, snositi odgvovornost… više »

Nema mirovine

objavljeno prije 14 godina

Ona se zove Sally Dickerson, radi u američkom lancu samoposluživanja ‘Safe life’ i ima 85 godina. Simpatična starica najstarija je radnica u tvrtki no, iako joj je vrijeme, ne… više »

Progutao ključ kako bi ostao vani

objavljeno prije 14 godina

Britanski student progutao je ključ svoga stana kako bi spriječio prijatelje s kojima se vani provodio da ga odvezu kući. Naime, mladić se toliko opio da su prijatelji odlučili kako je… više »

Tel Aviv

Veliko zanimanje za erotski festival

objavljeno prije 14 godina

Erotski festival u Tel Avivu nazvan ‘Sextival’ zainteresirao je mnoge stanovnike tog izraelskog grada. Odjeveni u razne kostime od PVC-a, uživali su u bogatom izboru seksualnih… više »

Zaglavio u perilici za rublje

objavljeno prije 14 godina

Američki četverogodišnjak zaglavio se u perilici za rublje, a vatrogasci su ga izvadili upotrijebivši specijalni alat za rezanje metala, piše Total portal. Donovan… više »

Predsjednici na 10 načina...

objavljeno prije 14 godina

1. Plaća prvog američkog predsjednika Georgea Washingtona bila je 25.000 dolara. Za razliku od svog davnog prethodnika, George W. Bush mjesečno primi 400.000 dolara.2. Theodore Roosevelt prvi… više »

FOTO-VIJEST

Blackpool - Problemi s promilima u ‘kapetanskoj krvi’?

objavljeno prije 14 godina

Vlasti u sjevernoengleskom Blackpoolu, čini se, poput riječkih kolega imaju problema s promilima u ‘kapetanskoj krvi’. Kako pijanstvo kapetana broda ‘Riverdance’… više »

Umro Maharishi Yogi, duhovni vođa Beatlesa

objavljeno prije 14 godina

Indijski guru Maharishi Mahesh Yogi, koji je prije nekoliko dana objavio da se povlači iz javnosti i prepušta meditaciji, preminuo je sinoć u svom domu u Vlodropu u Nizozemskoj.… više »

Republikanci sigurni, demokrati na čekanju

objavljeno prije 14 godina

Amerikanci su jučer ‘odradili’ svoj veliki birački dan tzv. super utorak. Birači od Istočne do Zapadne obale izašli su na stranačke predizbore u 24 savezne države i… više »

Napadima na EU Koštunica i Nikolić izazivaju krizu vlade

objavljeno prije 14 godina

Srbijanski premijer Vojislav Koštunica jučer je svojim izjavama i istupima doveo vladajuću koaliciju na rub krize. Čelnik Demokratske stranke Srbije (DSS), koalicijskog partnera… više »