Rukomet
RUKOMETNI EURO

Hrvatska pobijedila Norvešku 25:23

objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

U susretu prvog kola A skupine Europskog rukometnog prvenstva reprezentacija Hrvatske je u Grazu pred 3.000 gledatelja pobijedila Norvešku 25:23 (11:10). Susret je bio vrlo neizvjestan… više »

INNSBRUCK

Rusija, Španjolska i Danska ostvarile pobjede u prvom kolu EP-a

objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

U susretu prvog kola A skupine Europskog prvenstva u rukometu reprezentacija Rusije je pobijedila Ukrajinu 37:33, dok se u drugom susretu ove skupine sastaju Hrvatska i Norveška. Rusi… više »

INTERWETTEN

Hrvatska prva na rukometnom turniru u Wiener Neudstadtu

objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Hrvatski rukometaši pobjednici su turnira Interwetten u Wiener Neudstadtu nakon što su u zadnjem kolu svladali Poljsku s 25:21 (13:9). Izabranici Line Červara u trećem susretu u… više »

Wiener Neudstadt

Hrvatska pobijedila Austriju s 38:29

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

U dvoboju 2. kola Interwetten pripremnog turnira u Wiener Neudstadtu hrvatski rukometaši su svladali domaćina Austriju s 38:29 (15:16). Izabranici Line Ćervara su uvjerljivu pobjedu… više »

LINO ČERVAR:

Cilj nam je bio isprobati sve igrače

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

"Naš cilj u ovoj utakmici bio je isprobati sve igrače i to smo, s izuzetkom Bičanića i ostvarili. Bilo je dobrih, ali i loših trenutaka u utakmici. Pohvalio bih nastup debitanta… više »

WIENER NEUSTADT

Mađari u zadnjoj sekundi izjednačili protiv Hrvatske

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je protiv Mađarske 30:30 (13:16) na otvaranju pripremnog turnira u Wiener Neustadtu. Hrvatska je ispustila pobjedu primivši pogodak u… više »

PRIPREME PRI KRAJU

Lino Červar objavio konačan popis za EP u rukometu

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je konačan popis igrača koji će braniti naše boje na Europskom prvenstvu u Austriji od 19. do 31. siječnja 2010. Nakon… više »

RUKOMETAŠI NA OKUPU

Kauboji na pripremama u Makarskoj

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija pod vodstvom izbornika Line Červara doputovala je danas u Makarsku na nastavak priprema za Europsko prvenstvo koje 19. siječnja ove godine počinje u… više »

RUKOMETAŠICE

Francuska, Rusija, Norveška i Španjolska izborile polufinale SP-a

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Nakon što su odigrane posljednje utakmice drugog kruga Svjetskog prvenstva rukometašica koje se održava u Kini, poznate su četiri reprezentacije koje ulaze u borbu za medalje,… više »

lazarova devetka

Rukometači CO Zagreba porazili švedski Alingsas

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

U susretu 6. kola C skupine Lige prvaka rukometaši Croatia osiguranja Zagreb slavili su u gostima u Trolhattanu kod švedskog Alingasasa s 31:23 (16:10). Hrvatski prvak je… više »

RUKOMETNI PRAZNIK

Červar objavio popis za utakmicu Hrvatske protiv Svijeta

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Nešto manje od mjesec dana uoči velikog spektakla, susreta Hrvatske i reprezentacije Svijeta, koji će se održati 2. prosinca, a povodom proslave 60. godišnjice HRS-a, izbornik… više »

bit će bolje

Lino Červar operirao zglob desne šake

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Izbornik hrvatske reprezentacije Lino Červar uspješno je podvrgnut operativnom zahvatu na ortopedskom odjelu Kliničko-bolničkog centra "Šalata" u Zagrebu, priopćeno je iz… više »

spektakl u Areni

Reprezentacija svijeta protiv Balića i ekipe

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Utakmica između reprezentacije svijeta i Hrvatske igrat će se 2. prosinca u 18 sati u zagrebačkoj Areni, povodom proslave 60. rođendana HRS-a. Lino Červar na teren će poslati najbolje… više »

liga prvaka

HSV kod kuće svladao CO Zagreb

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

U današnjem susretu 3. kola skupine C Lige prvaka rukometaši njemačkog HSV Hamburga na svom su terenu pobijedili Croatia osiguranje Zagreb sa 35-26 (14-12). Kod HSV-a… više »

FRANCUZ I NORVEŽANKA

Proglašeni rukometaši godine

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Međunarodna rukometna federacija (IHF) najboljim rukometašima 2008. godine proglasila je Francuza Thierrya Omeyera i Norvežanku Linn-Kristin Riegelhuth. Vratar francuske vrste i… više »