« Rukomet
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
RUKOMETAŠI NA OKUPU

Kauboji na pripremama u Makarskoj

Hrvatska će u prvom dijelu Europskog prvenstva igrati u skupini s rukometnim reprezentacijama Norveške, Rusije i Ukrajine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ivo Ravlić/CROPIX)
Više o

Lino Červar

,

rukometna reprezentacija

,

Makarska

,

europsko rukometno prvenstvo

Hrvatska rukometna reprezentacija pod vodstvom izbornika Line Červara doputovala je danas u Makarsku na nastavak priprema za Europsko prvenstvo koje 19. siječnja ove godine počinje u Austriji. Po dolasku u Makarsku Červar je novinarima izjavio kako je zadovoljan dosdašnjim pripremama obavljenim u Zagrebu te da vjeruje da će jednako tako biti i u Makarskoj.

"Do odlaska na Europsko prvenstvo u Austriju radit ćemo na tri kolosijeka - jačanju kondicijske i motoričke sposobnosti igrača, taktici igre usmjerenoj prema našim protivnicima i psihološki se pripremiti za ovako jako prestižno i zahtjevno natjecanje", rekao je Červar. Hrvatska će u prvom dijelu Europskog prvenstva igrati u skupini s rukometnim reprezentacijama Norveške, Rusije i Ukrajine.

Makarska će, kako je službeno najavljeno, biti baza hrvatske rukometne reprezentacije do početka Europskog prvenstva. U međuvremenu Hrvatska će - skupa s reprezentacijama Austrije, Mađarske i Poljske, sudjelovati na truniru u Wiener Neustadtu od 7. do 9. siječnja nakon čega će se vratiti u Makarsku i ondje boraviti do 18. siječnja kada će otputovati u Austriju na Europsko prvenstvo. (hina/metro-portal)

02.01.2010. 19:56:06
Novi komentar
nužno
nužno