Ostali sportovi
ODLIČNO!

Medveščak ipak u KHL-u!

objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca

Medveščak je ušao u najjaču neameričku hokejsku ligu, ruski KHL! Aleksandr Medvedjev najavio je Medvjede kao 28. klub KHL-a na predstavljanju 27. kluba po redu, Vladivostoka.… više »

FORMULA 1

Sebastian Vettel pobijedio na VN Bahreina

objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca

Sebastian Vettel pobijedio je na VN Bahreina i sada vodi u ukupnom poretku za Svjetsko prvenstvo Formule 1 s deset bodova prednosti ispred Kimija Raikkonena, koji je danas bio drugi, a na… više »

VN KINE

Fernando Alonso pobijedio u Šangaju

objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca

Fernando Alonso je nakon trećeg mjesta na startu uspješno izveo manevre kroz boksove i u borbi različitih strategija pobijedio na VN Kine u Šangaju. Dvojac iz prvog reda stigao… više »

MUNJA

Bolt pobijedio na 150 metara na Copacabani

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Usain Bolt ostao je sedam stotinki kratak za ponovno rušenje jednog svjetskog rekorda na utrci na 150 metara na popularnoj Copacabani. Neuobičajeno otvaranje atletske sezone na… više »

BRAVO!!!

Cro Cop osvojio K1 World Grand Prix

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Mirko Filipović, znan i kao Cro Cop u borilačkim krugovima, pobjednik je K1 World Grand Prix turnira organiziranog u petak u zagrebačkoj Areni. Spektakularna borilačka večer ispunila je Arenu… više »

YEAH!

Počinje sezona skokova s PK Slobodan pad

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Želite se osjećati većima od samoga života? Želite znati da li je istina ona Bondova - nebo je granica? Za Padobranski sportski klub Slobodan Pad nebo NIJE granica, nebo je tek početak!… više »

5:2

Medveščak razbio Salzburg u gostima

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Medveščak je ponovno u igri za polufinale EBEL-a nakon što su sjajnom igrom razbili Red Bull Salzburg na njihovom ledu 5:2. Salzburg je poveo u 12. minuti prve trećine, no do… više »

ŠTETA

Sandra Perković i Ivan Ivančić raskinuli suradnju

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Sandra Perković i Ivan Ivančić više neće raditi zajedno, sažetak je priopćenja koje je danas izdao njihov atletski klub Dinamo - Zrinjevac: "Nakon osam godina izvanredno… više »

BRAVO

Marin Čilić osvojio Zagreb Indoors

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Marin Čilić pobjednik je Zagreb Indoorsa nakon što je u finalu uvjerljivo riješio Austrijanca Jürgena Melzera s lakih 6:3, 6:1, svojivši zagrebački turnir po… više »

WOOW!!

Bigfoot Silva brutalno nokautirao Alistaira Overeema

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Antonio Bigfoot Silva prve dvije runde meča više je proveo u zraku i na podu nego u stojci, jer ga je Alistair Overeem doslovno nabacivao po cijelom kavezu kao plišanu igračku.… više »

BRAVO!!!

Senzacionalnoj Ani Konjuh dvostruka kruna na Australian Openu

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Ana Konjuh, hrvatska juniorka, uspješno je završila svoje ovogodišnje sudjelovanje na Australian Openu dvostrukom krunom, u singlu i u igri parova.  U finalu prvoga… više »

MMA

Mirko Filipović razbio Suzukawu za manje od minute

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Mirko Filipović svoju je borbu u Japanu završio nakon minute, bijesan na bivšeg sumo-borca i sadašnjeg kečera Shinichija Suzukawu koji mu je u prvih desetak sekundi dva… više »

OPA!

Bob Sapp pobijedio Alistaira Overeema

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Bob Sapp je pobijedio Alistaira Overeema, ali u rušenju ruke na natjecanju koje je organizirala jedna japanska TV stanica. Na natjecanju se pojavila prilično renomirana ekipa MMA… više »

KAJ GOD!

Sandra Perković demantirala razlaz s Ivanom Ivančićem

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Sandra Perković demantirala je razlaz s trenerom Ivanom Ivančićem nakon što su mediji cijeli dan javljali da je suradnja gotova. Štoviše, osim oštrog demantija… više »

SJAJNO!

Sanja Jovanović u polufinalu SP na 50 leđno

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

U današnjim kvalifikacijama Svjetskog plivačkog prvenstva u malim bazenima u Istanbulu nastupilo je četvero hrvatskih predstavnika, a samo je Sanja Jovanović prošla u… više »