Nogomet
LIGA PRVAKA

Dinamo opet na Sheriff

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Dinamo je u trećem pretkolu Lige prvaka izvukao ponovno moldavski Sheriff, dvije godine nakon što su ih drčni Moldavci izbacili iz Lige prvaka. Naravno, za susret sa Sheriffom i osvetu… više »

EL

Hajduk svladao Skonto 2:0

objavljeno prije 12 godina

U prvom susretu 2. pretkola Europske lige u Splitu su nogometaši Hajduka svladali latvijski Skonto sa 2:0 (1:0). Strijelci su bili Vukušić (34) i Trebotić (58). Uzvrat je za… više »

2. PRETKOLO

Neuvjerljivi Dinamo remizirao u Bugarskoj

objavljeno prije 12 godina

Dinamovci, na žalost, ne čitaju novine. To je jedini zaključak ovog mučenja u izravnom prijenosu Dinamovog gostovanja u drugom pretkolu Lige prvaka. Naime, trener Dinama danima se postavljao… više »

ŠTO BI BILO KAD BI BILO

Golovi duhovi - nepriznati, a lopta prešla crtu

objavljeno prije 12 godina

Svijet se još uvijek sjeća Maradonine ruke kojom je postigao na svjetskom prvenstvu u Meksiku 1986. godine, na utakmici s Engleskom na kojoj je postigao dva gola. Takvi neregularni… više »

4:0

Svjetski mediji slave španjolske prvake

objavljeno prije 12 godina

Sinoćnja fantastična pobjeda Španjolaca kojom su razbili umornu i desetkovanu Italiju, tema je svih uglednih sportskih medija u svijetu. Oni slave novog - starog nogometnog vladara… više »

EURO 2012

Španjolska obranila naslov prvaka Europe

objavljeno prije 12 godina

Posljednjih tjedana su živjeli s kritikama, na udaru su bili i izbornik i igrači, nije bilo važno što su došli do finala. Bez obzira na sve, kritiziralo ih se zbog načina igre,… više »

EURO 2012

Talijani još nisu izgubili od Španjolaca

objavljeno prije 12 godina

Nogometna reprezentacija Italije nikada nije izgubila od Španjolske na velikim natjecanjima. U sedam dosadašnjih ogleda 'Azzurri' su upisali tri pobjede, a četiri susreta su… više »

NOGOMETNA LEGENDA

Eusebio u Poljskoj doživio moždani udar

objavljeno prije 12 godina

Za vrijeme boravka na Euru u Poljskoj legenda portugalskog nogometa, 70-godišnji Eusebio, pretrpio je moždani udar, a trenutno se nalazi u bolnici u Lisabonu. Eusebio je u zadnjih pola… više »

EURO 2012.

Sjajni Balotelli s dva gola presudio Njemačkoj

objavljeno prije 12 godina

U utakmici koja je proglašena „finalom prije finala" Italija je u predivnoj atmosferi varšavskog Nacionalnog stadiona pobijedila Njemačku 2:1 i time se sasvim zasluženo… više »

UTAJA POREZA

Eto'o bi mogao u zatvor na pet godina

objavljeno prije 12 godina

Zbog utaje poreza u Španjolskoj u vrijednosti od 3,5 milijuna eura bivši igrač Reala, Barcelone i Intera Samuel Eto'o mogao bi se suočiti sa zatvorskom kaznom od jedne do pet… više »

KRITIKA

Guti: Luka Modrić nije pravi igrač za Real Madrid

objavljeno prije 12 godina

Modrić je odličan nogometaš, ali do sada nije pokazao potrebne kvalitete za klub poput Real Madrida, rekao je u intervjuu za medije bivši veznjak španjolske nogometne… više »

EURO 2012.

Nepoznati eksploziv izazvao paniku u Poljskoj

objavljeno prije 12 godina

Nakon što je na jednoj splavi u rijeci Bug na istoku Poljske granična policija pronašla nepoznatu količinu eksploziva, pripravnost je u cijeloj zemlji podignuta na… više »

EURO 2012.

Nakon 120 minuta dosade Španjolska na penalima izborila finale

objavljeno prije 12 godina

Španjolska je nakon 120 minuta iznimno dosadne utakmice i izvođenja jedanaesteraca uspjela svladati Portugal sa 4:2. U 90 minuta regularnog dijela utakmice i 30 minuta produžetaka… više »

TRANSFER

Ćorluka od danas član Lokomotiva

objavljeno prije 12 godina

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka prošao je danas liječnički pregled u Moskvi, nakon čega je potpisao trogodišnji ugovor s ruskim prvoligašem… više »

BRAVO MARIO!

Mandžukić potpisao za Bayern

objavljeno prije 12 godina

Njemački mediji javljaju kako je napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić potpisao četverogodišnju vjernost Bayernu iz Munchena vrijednu 13 milijuna eura. Sjajne igre… više »