Lifestlye MODA&STIL
MUKE PO GRUDNJACIMA

Pet pravila za odabir idealnog grudnjaka

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Ako je vjerovati istraživanjima, čak osam od deset žena nosi grudnjak pogrešne veličine. Jedan od razloga tomu leži u činjenici da se oblik i veličina grudi mijenja za života,… više »

SKUPLJAČI LJEPOTICA

Dior ulovio i Milu Kunis

objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Glumica iz filma "Prijatelji s povlasticama" ("Friends with Benefits"), Mila Kunis najnovija je slavna osoba koja će sudjelovati u Diorovoj reklamnoj kampanji, priopćila je ta francuska modna… više »

POZIRANJE

Kako ispasti dobro na fotografijama

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Kad biste proveli anketu o fotografiranju na nasumično odabranom uzorku ljudi, velika većina zasigurno bi rekla kako se ili ne vole fotografirati, ili nikada ne ispadnu dobro na slikama.… više »

ZA MODERNE DJEVOJKE

Cipele koje ćete mijenjati lakše nego muškarce

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Mnogim je djevojkama zasigurno dobro poznat ovaj scenarij - putujete ujutro na posao u udobnim tenisicama, samo kako biste se uoči dolaska u ured preobuli u cipele. Upravo je ta činjenica… više »

FAIR TRADE???

Tkaninu za donje rublje Victoria's Secreta beru djeca-robovi?

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Modni gigant mogao bi se naći u problemima nakon što je otkrivena tajna koju je tvrtka usjpešno skrivana. Naime istraživači agencije Bloomberg News tvrde da pamuk od kojeg se… više »

SRAMOTA

Prvoklasna muljaža - stvarne žene nisu dovoljno dobre za H&M

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Nakon što su korisnici otkrili kako jedan od najvećih prodavača odjeće na svojim internetskim stranicama koristi fotošopirane fotografije modela na kojima se prikazuje odjeća,… više »

BAKTERIJE

Rokovi trajanja šminke

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Šminka nije otporna na vrijeme, a pojedini kozmetički proizvodi posebno su pogodni za razmnožavanje bakterija. Slijedi nekoliko savjeta kako razlikovati šminku koja je… više »

MOGLO BI BITI...

Evolucija je uzrok želje za luksuzom?

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Luksuzne stvarčice oduvijek privlače svačije oko, imali novaca ili ne. Najdrastičniji su primjeri, recimo, kava koja se radi od fekalija cibetke i, najsvježiji, čaj od fekalija pande. Da,… više »

BEAUTY TIPS

Činite li i vi neke od ovih pet najčešćih pogrešaka pri šminkanju?

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Za veliku većinu žena eksperimentiranje sa šminkom počne u vrlo ranoj dobi. Nažalost, zbog činjenice da mnoge od nas svoje znanje o makeupu temelje isključivo na onome što smo… više »

SPAS U ZADNJI ČAS

Obojali ste kosu u pravu katastrofu? Bez panike, imamo rješenje!

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Upravo ste završili s bojanjem kose, samo kako biste, pogledavši se u ogledalo, shvatili da „ono" na vašoj kosi uopće ne liči na boju prikazanu na slici kutije?… više »

SHOPPING

Sedam velikih pogrešaka pri kupnji odjeće

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Osim ako ste kojim slučajem do sada živjeli na pustom otoku ili ste baš potpuno cijepljeni od dobrog modnog ukusa i poznavanja mode, zasigurno ste i sami svjesni da je odabir… više »

GLUMAC I DIZAJNER

John Malkovich u Parizu predstavlja svoju novu kolekciju

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Nekoliko tjedana pošto je otvoren prvi concept store u Milanu, poznati američki glumac John Malkovich predstavit će u Parizu početkom prosinca svoju kolekciju muške odjeće,… više »

ZA SVAČIJI DŽEP

Lagerfeld se baca na kreiranje jeftinije odjeće za širu publiku

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Kako bi kreacije slavnog modnog dizajnera postale dostupne i široj publici, Karl Lagerfeld najavio je kako će kreirati dvije nove modne linije jeftinije odjeće, piše Hina.… više »

NAGLAŠAVANJE NEŽELJENOG

Crna boja vas čini starijima

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

No, ima i ne tako dobru nuspojavu, tvrde stručnjaci, a to je da lice čini starijim. Naime, crna boja može naglasiti tamne linije ispod brade, sjene oko očiju te bore na licu. I dok crna… više »

PETORICA VELIČANSTVENIH

Tko su najelegantniji muškarci na svijetu?

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Španjolski list El Mundo sastavio je ljestvicu najbolje odjevenih poznatih muškaraca na svijetu na kojoj se nalaze po jedan predsjednik, glumac, modni kreator, tenisač i princ.… više »