Lifestyle GASTRO
MLJAC :)

Najbolji recepti - Tataki goveđi file 

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Ovo jelo može služiti kao toplo predjelo, hladno predjelo, salata ili kao glavno jelo, ovisno o omjeru sastojaka. Tataki goveđi file Sastojci 200 g goveđeg filea/bifteka100 g lisnate salate… više »

MLJAC

4. festival svjetske kuhinje "Svijet na tanjuru"

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Počeo je četvrti festival svjetske kuhinje "Svijet na tanjuru". Na zagrebačkom Europskom trgu mogu se probati delicije iz 20-ak zemalja, ali i upoznati tradicijske i kulturne značajke tih… više »

MMMM

Smoothie od grožđa

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Grožđe ima niz koristi za zdravlje, jer je bogato antioksidansima koji pomažu u održavanju zdravlja naših stanica. Osim toga, grožđe pomaže u smanjenu kolesterola i upala, a dobar je… više »

MMMM

Recept za najslasniji cheesecake

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Cheesecake je toliko popularan da ima svoj dan - i to danas! Stoga, donosimo vam recept za najslasniji cheesecake koji ste probali! Recept za cheesecake Podloga: 225 g glatkog brašna… više »

MLJAC

Cheesecake - drevna poslastica

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Volite li slatko i kremasto, a uz sve to volite i sir, onda je za vas idealna slastica cheesecake, delicija koja 30. srpnja u svijetu slavi svoj dan.  Cheesecake je omiljeni kolač u… više »

RECEPTI

Zapečene tortilje s parmezanom

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Ljeto je tu, visoke temperature potpuno su zavladale pa je svako pripremanje jela najbolje svesti na što jednostavnije. Svima nam je draže, umjesto u kuhinji, vrijeme provesti… više »

SJAJNO!

Nestle otkrio kako zasladiti čokoladu bez šećera

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Nestle je priopćio kako je našao novi način zaslađivanja čokolade korištenjem pulpe i zrna kakaovca, što će zasigurno razveseliti sve prave ljubitelje čokolade.… više »

MLJAC

Nova slatka suradnja Rokovih borovnica i Le Kolača

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Iz kreativnog laboratorija poznatog slastičara Roberta Hromalića stiže nova maštovita slastica - pita od Rokovih borovnica i kakaa koju jednostavno morate probati. Rokove… više »

MLJAC

Pavle PIKaso roštiljao na najluđim lokacijama

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Prva asocijacija na roštilj većini je klasično druženje s ekipom u prirodi, na vikendici ili u dvorištu ali roštilj fešte mogu biti i puno luđe. Jeste li ikad… više »

SAZNAJEMO

Lijepe vijesti za sve ljubitelje kave

objavljeno prije 5 godina

Nespresso obitelj od 1986. godine iz dana u dan usrećuje sve ljubitelje prave kave. Danas svi možemo imati savršenu šalicu espresso kave u svom domu - baš kao da ju… više »

MLJAC

Mali piknik na švedski način

objavljeno prije 5 godina

Jedna od najljepših gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi… više »

SAZNAJEMO

Zvijezda pelati – novi proizvod u Zvijezdinom crvenom programu

objavljeno prije 5 godina

Zvijezda pelati od oguljenih rajčica u vlastitom soku, novi su Zvijezdin proizvod koji predstavlja logičnu nadogradnju postojećeg asortimana crvenog programa. Rajčice u Zvijezda pelatima… više »

MLJAC

PIKaso: pikni pravo remek-jelo

objavljeno prije 5 godina

Roštilj je uvijek pravi izbor kad su Hrvati u pitanju, bilo da je riječ o druženju s ekipom, gledanju tekme ili obiteljskom posjetu. Ne čudi stoga informacija da se u ljetnoj sezoni… više »

NOVOSTI

Sultan Drinks - nova bezalkoholna pića na tržištu

objavljeno prije 5 godina

Na hrvatsko tržište stigla su nova bezalkoholna pića Sultan Drinks, na vrijeme da vas osvježe u toplim danima koji dolaze. Sultan Drinks sokovi jedinstveni su po kombinaciji… više »

ZABAVNO

Evo kako George Clooney započinje dan

objavljeno prije 5 godina

Bez obzira radi li se o holivudskoj zvijezdi ili običnim smrtnicima, roditelji male djece na isti način započinju dan - uz šalicu omiljene kave i mijenjanje pelena. Potvrđuje to i… više »