Kultura
KULTURNA PONUDA RIJEKE

Festival "Riječke ljetne noći" otvara se 28. lipnja ispred zgrade HNK

objavljeno prije 13 godina

Predstava „Tambours de la muerte" francuske kazališne skupine „Compagnie Transe-Express" otvorit će festival „Riječke ljetne noći" 28. lipnja, javlja Hina.… više »

GOSTOVANJE

Izložba Muzeja krapinskih neandertalca gostuje u Bruxellesu

objavljeno prije 13 godina

Zahvaljujući dobroj suradnji s Uredom Hrvatske turističke zajednice u Bruxellesu 10. lipnja je na atraktivnoj lokaciji u samom središtu Bruxellesa otvorena izložba MHZ - Muzeja… više »

PROGLAŠENI NAJBOLJI

Završili 35. Dani satire u Kerempuhu - podijeljene nagrade

objavljeno prije 13 godina

Na večeras završenim 35. Danima satire nagrada za najbolju mušku uloga pripala je glumcu Vilimu Matuli, najbolja glumica je Hana Selimović, a za najbolju predstavu… više »

T-MOBILE INMUSIC

Atraktivna Kupola na festivalu

objavljeno prije 13 godina

Jedan od zanimljivih noviteta ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala je glazbeni program koji će se odvijati u atraktivnoj unutrašnjosti 14-metarske Kupole, na čijem će se… više »

Tjedni program Studija smijeha 20. - 26. lipnja

objavljeno prije 13 godina

Standardno sjajan program Studija smijeha ovoga tjedna započinje zadnjim kvalifikacijama za Open mic, utorak je opet oteo Ivan Šarić, srijeda i četvrtak rezervirani su za novu i staru… više »

SIMFONIJA TISUĆE

Simfonija XXL formata

objavljeno prije 13 godina

Jedna, jedinstvena, najveća, neponovljiva... U ponedjeljak 4.7. u 21h Arena Zagreb bit će mjesto glazbenog megaspektakla desetljeća! Čak 2 nacionalne filharmonije - Zagrebačka i Slovenska,… više »

7 JEZERA

Jeftinije ulaznice još dva dana

objavljeno prije 13 godina

Obaviještavamo vas da promo cijena festivalskih ulaznica (140 kn) za festival Sedam jezera koji će se održati od 22. do 24. srpnja u mjestu Peračko Blato pored Ploča vrijedi do… više »

MCAVOY:

"3D filmovi su bacanje love"

objavljeno prije 13 godina

Škotski glumac James McAvoy smatra da su filmovi u 3D formatu čisto bacanje love i jednostavno samo drugi način na koji se od ljubitelja kina izvlači dodatni novac. McAvoy priznaje da… više »

FZFF

Mumije najavile Fantastic Zagreb Film Festival

objavljeno prije 13 godina

U samom centru Zagreba danas prijepodne osvanule su dvije žive mumije koje su svojim prisustvom najavile nadolazeći prvi festival filmske fantastike u Hrvatskoj! Fantastic Zagreb Film… više »

T-MOBILE INMUSIC

Dino Jelusić na stageu T-Mobile INmusica

objavljeno prije 13 godina

Završio je i posljednji krug natječaja za bendove, koji je trajao od 11. do 17. lipnja, a pobjednik je Dino Jelusić s pjesmom "Samo za nju" i ukupno 1738 glasova, koji će tako… više »

INMUSIC

Raspored i satnica T-Mobile INmusic festivala 2011.

objavljeno prije 13 godina

Još je samo tri dana do najvećeg open-air festivala u Hrvatskoj i zaključen je popis izvođača koji ove godine nastupaju na T-Mobile INmusic festivalu te je završen konačan… više »

DAR GRADA ZAGREBA

Otkriven Krležin spomenik u gradskom parku Budimpešte

objavljeno prije 13 godina

Spomenik hrvatskom književniku Miroslavu Krleži, rad akademske kiparice Marije Ujević-Galetović, otkriven je u središnjem gradskom parku Budimpešte, prenosi Hina.… više »

SSFF

Supetar Super Film Festival od ove godine ima natjecateljski karakter

objavljeno prije 13 godina

Međunarodni festival europskog dokumentarnog filma Supetar Super Film Festival (SSFF), koji se održava od 5. do 9. srpnja, ovogodišnjim, trećim, izdanjem postaje festival… više »

ZLE KORPORACIJE

Otpjevajte Justina Beibera na Youtube-u i završit ćete u zatvoru

objavljeno prije 13 godina

Svi znamo barem jedan od onih videa na Youtube-u gdje neki slatki klinac otvara usta na pjesmu svoje omiljene pop zvijezde i izvodeći plesne pokrete pretvara se da pjeva tu pjesmu. Novi… više »

T-MOBILE INMUSIC

Arcade Fire pomažu Haitiju

objavljeno prije 13 godina

Osim što su trenutno jedan od najpopularnijih bendova u svijetu, Arcade Fire su poznati i po svom kontinuiranom angažmanu oko pomoći Haitiju pa su tako pokrenuli program 'Arcade Fire… više »