Košarka

Cibona osvojila Kup Krešimira Ćosića

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Košarkaši Cibone osvojili su Kup Krešimira Ćosića svladavši u finalu u zadarskoj dvorani "Krešimir Ćosić" branitelja naslova Zagreb CO sa 73-63… više »

Cibona pobjedom otvorila TOP 16

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Košarkaši Cibone otvorili su TOP 16, drugi krug Eurolige pobjedom u KC Dražen Petrović protiv vodeće momčadi talijanskog prvenstva Montepaschi Siene 88:81 (17:25, 21:19, 24:18,… više »

Briljantna igra Roka Ukića

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Momčad Toronta je doživjela drugi poraz od aktualnih prvaka Boston Celticsa u dva dana. Nakon što su u nedjelju izgubili na domaćem terenu, Toronto je dan kasnije poražen i u gostima.… više »

Pau Gasol proglašen najboljim košarkašem

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Španjolski centar Pau Gasol (LA Lakers) izabran je za najboljeg europskog košarkaša u 2008. godini u tradicionalnoj anketi talijanskog dnevnika "La Gazzetta dello… više »

Shaquille O'Neal na listi najboljih svih vremena

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Jedan od najboljih centara u povijesti košarkaške NBA lige Shaquille O'Neal (36), koji je igra za Phoenix Sunse, u ponedjeljak navečer je preskočio još jednu granicu u… više »

cibona četvrta

NLB - Pobjede Zadra i Cibone

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Od četiri hrvatska predstavnika u susretima 14. kola regionalne košarkaške NLB lige pobjede su upisali Zadar i Cibona, dok su Split Croatia osiguranje i Zagreb upisali poraze. U… više »

NBA

Tony Parker ubacivao kao sumanut

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Jedna od najboljih NBA momčadi u posjednjih desetak godina San Antonio Spursi napokon su upisali prvu pobjedu u novoj sezoni. Nakon tri uzastopna poraza slavili su u gostima kod Minnesota… više »

'Vukovi' pobijedili Maccabi

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Košarkaši Cibone otvorili su nastup u Euroligi pobjedom protiv peterostrukog europskog prvaka Maccabia iz Tel Aviva 81:79 (20:17, 16:19, 22:16, 23:27). Jedini hrvatski… više »

KOŠARKA

Španjolci razbili hrvatske košarkaše

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Najave utakmice u kojima je bilo riječi o zajedništvu, dišpetu, kolektivu i snazi razbile su se kao mjehurići od sapunice, jer su Španjolci odlučili pokazati zašto… više »

KOŠARKA

Košarkaši pobijedili Iran

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Za razliku od Argentine, koja se cijelu utakmicu mučila s Iranom zbog „lako ćemo“ pristupa, naši su igrači pristupili puno ozbiljnije i ostvarili pobjedu 91-57. U… više »

Amerikance zanima samo prvo mjesto

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Oni odolaze u Peking samo s jednim ciljem. Doći, vidjeti, pobijediti. I uzeti zlato. Svaki drukčiji scenarij bio bi potpuni promašaj, apsolutno neprihvatljiv. Američka… više »

Zadržati Repešu prvi preduvjet za velike stvari

objavljeno prije 16 godina

Nakon kraja kvalifikacijske utakmice protiv Njemačke za odlazak na OI, hrvatski košarkaši izgledali su poput kolega im rukometaša neposredno nakon osvojene zlatne… više »

Kobe Bryant najbogatiji Olimpijac

objavljeno prije 16 godina

Slavni američki košarkaš Kobe Bryant najbogatiji je sportaš koji će sudjelovati na Olimpijskim igrama u Pekingu, objavio je magazin Forbes, prenosi portal Net.hr.… više »

Hrvatsku dijele još dvije pobjede do odlaska u Peking

objavljeno prije 16 godina

Bez samopouzdanja i ponajboljeg igrača Samuela Dalemberta, Kanađani će u petak točno u podne pokušati iznenaditi Hrvatsku. Izbornik, piše portal Net.hr.Pobijedivši u… više »

Portoriko - Kamerun 81-72, Hrvatska u četvrtfinalu

objavljeno prije 16 godina

U dvoboju 2. kola skupine D kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre košarkaša u Ateni Portoriko je svladao Kamerun sa 81-72 (46-29). Ovim rezultatom plasman u… više »