Horoskop
DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 6. rujna 2022.

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Dnevni horoskop za 6. rujna, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Vage će trebaju baciti na posao, Ribe očekuje prilična nezgodna situacija na poslu,… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 5. rujna 2022.

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Dnevni horoskop za 5. rujna, dan kad zvijezde poručuju da vam neće biti lako danas, jer će Bikovima biti zeznut cijeli dan, Ribama nije nimalo bolje, a jedino bi… više »

TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop od 4. do 10. rujna 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem Sunce još nije došlo ni do pola dijela godišneg puta kroz Djevice, no situacija na nebu je problematična kao i uvijek u… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 4. rujna 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca

Dnevni horoskop za 4. rujna, Mjesec je sada u Strijelcu, Djevice i dalje u Suncu, tako da se to nekima otvara sa svih strana... no, ima i drugih, nažalost, koja… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 3. rujna 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Dnevni horoskop za 3. rujna, svi su planeti u retrogradnom kreanju (a trenutno ih je pet) u drugom znaku, tako da je stvarno teško reći da je bilo kome specijalno… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 2. rujna 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Dnevni horoskop za 2. rujna, jedan od teških dana jer su i dalje Jupiter, Saturn, Neptun, Uran i Pluton u retrogradnom kretanju... pa pripazite na sve oko sebe.… više »

MJESEČNI HOROSKOP

Mjesečni horoskop za rujan 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Mjesečni horoskop za rujan poručuje znakovima horoskopa isto što i svake godine u ovo vrijeme - da je krajnji čas da počnu nešto ozbiljno raditi, jer ova… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 1. rujna 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Dnevni horoskop za 1. rujna, horoskop za prvi dan rujna... jesen je pred nama, a bolje bi bilo da nije... iako je vrijeme lijepo, gluposti koje se svakodnevno događaju… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 31. kolovoza 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Dnevni horoskop za 31. kolovoza, već je srijeda, a vama se (kao i nama) čini kao da je tek ponedjeljak... nešto je čudno s vremenom ovih dana, definitivno se kuha… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 30. kolovoza 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Dnevni horoskop za 30. kolovoza, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Ovnovi mogu napokon dobiti barm jednu priliku, Djevica će pokazati sve, ali baš… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 29. kolovoza 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Dnevni horoskop za 29. kolovoza, ovaj će ponedjeljak biti prilično zeznut dan... da ne bi bilo da vam nismo rekli prije nego što dođene na posao...… više »

TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop od 28. kolovoza do 3. rujna 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce ušlo u drugi tjedan Djevice, a situacija je i dalje problematična jer su i dalje teške planete retrogradne,… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 28. kolovoza 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Dnevni horoskop za 28. kolovoza, početak zadnjeg dana vikenda u kolovozu, pa nemojte pokušavati ništa previše pametno, ali ni glupo kako biste… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 27. kolovoza 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Dnevni horoskop za 27. kolovoza, prvi dan vikenda koji će vjerojatno proteći u nevjerojatnim gužvama na cestama jer će većina zadnjih turista krenuti doma... tako da dobro… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 26. kolovoza 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Dnevni horoskop za 26. kolovoza, petak je, tjedan je zapravo gotovo, ako možete pobjeći na neki viked - samo naprijed, trebat će vam snage za tjedan koji slijedi jer će… više »