Horoskop

Dnevni horoskop za 7. kolovoza 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Dnevni horoskop za 7. kolovoza, i dalje nam sjede teške planete u retrogradnom kretanju, i dalje živimo kako stignemo... a gluposti se samo roje...… više »

Dnevni horoskop za 6. kolovoza 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Dnevni horoskop za 6. kolovoza, nadamo se da ste na produženom vikendu i uživate... no budite oprezni, teške planete i dalje su u retrogradnom kretanju...… više »

Dnevni horoskop za 5. kolovoza 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Dnevni horoskop za 5. kolovoza, početak produženog vikenda je tu, iskoristite ga najbolje što možete jer opake planete vam i dalje prijete - svima vama.… više »

Dnevni horoskop za 4. kolovoza 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Dnevni horoskop za 4. kolovoza, srijeda je inače dobar dan, no kako su nam loše planete previše snažne, trebate i dalje biti pažljivi i ne skakati na svaku… više »

Dnevni horoskop za 3. kolovoza 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Dnevni horoskop za 3. kolovoza, već je utorak... gdje su nestali dani godišnjeg odmora? Kao i obično, prolaze brže nego drugi dani, a uz to i nebo nije na našoj… više »

Dnevni horoskop za 2. kolovoza 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Dnevni horoskop za 2. kolovoza, došao je novi radni tjedan, došao je novi mjesec, no ostali su stari problemi s nezgodnim retrogradnim znakovima.… više »

Dnevni horoskop za 1. kolovoza 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Dnevni horoskop za 1. kolovoza, prvi dan novoga mjesec koji, nažalost, nije baš da ima neke sjajne planete na nebu, štoviše, treba biti izuzetno oprezan.… više »

Tjedni horoskop od 1. kolovoza do 7. kolovoza 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce već ugodno smješteno u znaku Lava i dalje čeka da se napokon neka od teških retrogradnih planeta konačno… više »

Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mjesečni horoskop za kolovoz poručuje znakovima horoskopa da i dalje moraju biti jako oprezni i pažljivi, zvijezde jednostavno nisu pretjeran naklonjene jer su i dalje… više »

Dnevni horoskop za 31. srpnja 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Dnevni horoskop za 31. srpnja, zadnji dan srpnja bit će u znaku gužvi na cestama, a ujedno i gužvama na nebu zbog retrogradnih velikih planeta koji vas mole da budete pažljivi.… više »

Dnevni horoskop za 30. srpnja 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Dnevni horoskop za 30. srpnja, približava se još jedan vikend koji će isprazniti Zagreb, što i nije loše samo po sebi... Pročitajte horoskop na… više »

Dnevni horoskop za 29. srpnja 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Dnevni horoskop za 29. srpnja, četvrtak nije loš dan za odlazak na more (ako možete), mali problem je činjenica da su Jupiter i Saturn retrogradni... u Vodenjacima!… više »

Dnevni horoskop za 28. srpnja 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Dnevni horoskop za 28. srpnja, srijeda je obično sretan dan, pa kako će predvečer Jupiter ući u Vodenjake, iako retrogradan, donijet će malo sreće. na današnji dan… više »

Dnevni horoskop za 27. srpnja 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Dnevni horoskop za 27. srpnja, upeklo sa svih strana, kako vrijeme, tako i situacija na nebu koja je i dalje prilično nezgodna i treba je pratiti vrlo pozorno...… više »

Dnevni horoskop za 26. srpnja 2021.

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Dnevni horoskop za 26. srpnja, novi tjedan, novi problemi... osim onima koji su uspjeli nestati na godišnji i vjerojatno se ne javljaju ;).… više »