« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
BIK - 2015.

Bik - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za Bika za 2015. donosi dobre vijesti na privatnom i poslovnom planu, uz nekoliko drastičnih promjena koje će vam se svidjeti

Godišnji horoskop za 2015. za Bika
Godišnji horoskop za 2015. za Bika (Metro)
Više o

Bik

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

bik godišnji horoskop 2015

,

godišnji horoskop 2015

,

horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. za Bika donosi predviđanja da će prvih sedam mjeseci pripadnicima ovog znaka proteći u velikoj sreći u domu, što uključuje mogućnost selidbe u drugu zemlju, promjenu stana ili novog člana domaćinstva.

Od početka godine do 11. kolovoza Jupiter se Bikovima nalazi upravo u području horoskopa odgovornom za događaje u domu, tako da vrijedi iskoristiti ovaj povoljan utjecaj najmoćnijeg planeta i napraviti sve ono što ste do sada odgađali ili mislili da nije moguće napraviti.

No, nakon tog datuma Jupiter ulazi u područje ljubavi, što Bikovima u vezi donosi novi, produženi medeni mjesec, a slobodnima šansu da pronađu partnera za cijeli život. Kad se tome doda utjecaj retrogradnog Saturna između 15. srpnja i 1. kolovoza i pomrčine Sunca 12. rujna, jednostavno nećete moći izbjeći ljubav - to je najbolji datum za zaruke ili vjenčanje.

Godina će također biti dobro aspektirana za obrazovanje, pa svi Bikovi koji otežu s fakultetom ili stručnim usavršavanjem imaju dovoljno vremena za davanje završnih ispita i dobivanje diplome koju će odmah moći iskoristiti za zapošljavanje na boljem radnom mjestu.

POSAO

Promjene na poslu moguće su cijele godine, a naročito tijekom pomrčine Mjeseca 4. travnja kad može doći do raskida ugovora ili gubitka posla, no pravovremena priprema omogućit će vam da vam glava ostane iznad vode dok ne pronađete novi posao.

Ipak, nije sve tako crno kao što izgleda na prvi pogled, jer odmah nakon toga Venera, vaš vladar ulazi u područje zarade već 11. travnja i ostaje u njemu do 7. svibnja, što će vam dati pregršt mogućnosti za novi, bolji posao. Razmislite o podučavanju drugih, to je posao koji je najbolje aspektiran za Bikove ove godine, a tajna vašeg uspjeha bit će odlična komunikacija s ljudima.

Financijsku sigurnost možete postići razumnim raspolaganjem zarađenim novcem, što će ove godine biti naročito važno jer će Saturn tijekom prve polovice godine i ponovno od sredine rujna biti u vašem području zarade, tako da će štednja biti ključna riječ godine. Na taj ćete način uspješno postaviti temelje za nove poslove koji će se ukazati tijekom godine ili u godinama koje dolaze, a financijska sigurnost od velike je važnosti za vaše psihičko zdravlje.

Pluton, planet promjena tijekom cijele godine nalazit će se u području obrazovanja, što znači da će Bikovima godina biti iznimno povoljna za završetak obrazovanja, čak i započinjanje novog ciklusa, bez obzira radi li se o akademskom napredovanju ili stručnom usavršavanju.

Ključni datumi:

4. travnja - pomrčina Mjeseca može donijeti otkaz ili raskid ugovora

11. travnja - 7. svibnja - period za prolanaženje novog posla pod okriljem Venere

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Nakon 11. kolovoza stvari će se zakuhati na ljubavnom planu toliko da će Bikovi pomisliti kako je cijeli svijet okrenut samo prema njima i njihovom partneru, a oni koji su slobodni zaljubit će se preko ušiju - najizgledniji novi partneri su umjetničke duše ili vrijedni intelektualci.

Od tog datuma Jupiter će ploviti područjem ljubavi, utječući na magnetsku privlačnost Bikova, pa će tako oni koji su u dugotrajnoj vezi poželjeti prijeći na novu razinu - objaviti zaruke ili se oženiti, a najbolji datum za oboje je 12. rujna, dan pomrčine Sunca koji će sve Bikove ispuniti snažnim osjećajima ljubavi.

Stoga neće biti čudno ako ljubav urodi plodom i novi član obitelji stigne na svijet, a što se tiče usputnih flertova, ove godine Bikovi za njih neće biti raspoloženi jer im ozbiljni Saturn cijele godine brodi područjem intime i partnerstva. No, zato će biti raspoloženi za poslovne poduhvate s voljenom osobom, a otvaranje zajedničkog računa moglo bi pogurnuti vašu vezu u ozbiljnom smjeru.

Uz sve to, vašem se partneru može osmjehnuti sreća i novi, sjajno plaćen posao u prosincu kad će planeta luksuza Venera biti u području partnerstva. Podržite partnera bez obzira na sve, jer kad radite zajedno možete napraviti prava čuda.

Ključni datumi:

15. srpnja - retrogradni Saturn ispunjava ljubavne želje
12. rujna - pomrčina Sunca, najbolji dan za zaruke ili vjenčanje

ZDRAVLJE

Zdravlje će ove godine Bikovima biti bolje nego prošle, kad su morali početi s fizičkim aktivnostima koje će ih održati u formi i na taj način spriječiti ozbiljnije zdravstvene probleme. Oni koji su poslušali savjet već su uhvatili stalan ritam i ove ga godine trebaju samo održavati, kao i prehrambene navike. No, među onima koji su odlučili još malo pričekati s takvim promjenama u životu, hedonistički pristup će već u prvoj polovici godine uzeti svoj danak - mogući problemi s probavom i viškom kilograma naročito loše mogu utjecati na krvni tlak i zdravlje srca, stoga se preporučuje obavezan pregled kod liječnika i striktno pridržavanje savjeta koje dobijete.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:54:18
Novi komentar
nužno
nužno