Clubbing nema prethodne stranice
NAJAVE

Vrtlarenje u četvrtak u Ljetnom vrtu Vintage Industriala

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

U četvrtak 19. srpnja u Ljetni vrt Savske 160 vraćaju se art vrtlari na novo izdanje druženja s umjetnicima. Program u srpnju, osim razgovora s umjetnicima kojeg će moderirati Tena Razumović… više »

PARTIJANA

Reform slavi 7. rođendan u Zagrebu i Splitu

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

U petak 22.04. sa Jay Shepheardom Reform nastupa u matičnom Mastersu, dok u subotu putuju južnije, točnije u splitski Kameleon. Shepheardu ovo nije prvi nastup na Reformu kao ni u Kameleonu,… više »

PARTIJANA

Barbarella’s ugošćuje Wiggle party i zatvara sezonu s jakim imenima

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Legendarni klub na otvorenom, Barbarella's u Pirovcu, nudi još jednu priliku za ples pod zvijezdama tijekom kolovoza, a dvostruka poslastica obilježit će sredinu mjeseca. U petak, 14.… više »

TOF 2015

Tuborg Open Fair iznova podigao ljestvicu

objavljeno prije 9 godina

Sumnje, ako je i bilo, više je nema - Tuborg Open Fair definitivno je označio vrhunac zagrebačke, ali i regionalne elektro sezone! Zagrebački velesajam sinoć je doživio pravu… više »

VRIJEME

Odgođeno otvaranje sezone u Gardenu Zadar

objavljeno prije 9 godina

Zbog najavljenog lošeg vremena ovog vikenda, službeno otvaranje The Garden Zadar Lounge Bara odgađa se za petak 29. svibnja od 20 sati. The Garden Zadar Bar će otvoriti svoja vrata čim… više »

PARTIJANA

Sve je spremno za sutrašnji Tuborg Open Fair

objavljeno prije 9 godina

Sve je spremno za Tuborg Open Fair koji će na Zagrebačkom Velesajmu, u paviljonu 9, ugostiti legendarnu drum'n'bass ikonu Goldiea koji premijerno dolazi u Zagreb. Gostuje i beogradski hip-hop… više »

NAJAVE

Fantasy Land Pool Party se bliži

objavljeno prije 9 godina

Zadnjih godina Hrvatska je postala mjesto o kojem mediji pišu kao da je središnjica najatraktivnijih evenata u regiji i šire. Možda zato jer je to i istina. Tako ste već… više »

FESTIVALI

Adriatic Perception Festival u Živogošću

objavljeno prije 9 godina

Poznati su prvi izvođači za drugi ''Adriatic Perception Festival'' koji će se održati 14. i 15. kolovoza na atraktivnoj lokaciji pored Makarske, točnije u uvali Velika Duba, Zivogošće.… više »

TOF 2015

Goldie stiže na Tuborg Open Fair 2015

objavljeno prije 9 godina

Veliki proljetni tulum Tuborg Open Fair na rasporedu je u petak, 22. svibnja u paviljonu 9 Zagrebačkog Velesajma, a lineup ujedinjuje drum n bass, hip hop i podršku jakih domaćih bass… više »

PARTIJANA

The Garden Zadar bar otvara novu sezonu 22. svibnja

objavljeno prije 9 godina

The Garden Zadar bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku,… više »

PARTIJANA

Fantasy Land Pool Party

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Već četvrtu godinu zaredom, Samobor otvara ljetnu sezonu i održava prvi, pravi i originalni POOL PARTY pod nazivom Fantasy Land. Organizatori Fantasy Landa i ove godine garantiraju… više »

THYLADOMID

Interstellar Destiny turneja stiže u Zagreb, Split i Beograd

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Charles Thiemann aka Thyladomid njemački je DJ i producent čija je glazbena karijera započela još dok je bio petogodišnjak. Rođen je u Kölnu u glazbenoj… više »

HARD ISLAND

Najtvrđi glazbeni festival napokon stigao na Zrće

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Glazbeno orijentiran ljubiteljima tvrđeg zvuka i štovateljima hard dance scene, Hard Island Festival će se po prvi puta održati na našoj najpoznatijoj party destinaciji Zrće od… više »

SMS 2015

DJ Koze, The Black Madonna i Moomin dolaze na Stop Making Sense

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Stop Making Sense festival se održava šesti put u Tisnom od 16. - 19. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. Pažljivo biran lineup kombinira eklektične zvuke undergrounda s onima… više »

NAJAVE

Prinz berlinskog Watergatea ponovno u Splitu

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Iako kroz različite pravce, u glazbi je od svoje devete godine. Instrumente je naučio svirati na klasični način, a put prema elektronskoj glazbi pronašao je kroz soul, funk i jazz.… više »