« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
HAK

Vidljivost na cestama smanjena zbog guste magle

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski zbog magle u većem dijelu zemlje, javlja HAK u svom prometnom izvještaju

Fotografija vijesti
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

magla na cestama

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u većem dijelu zemlje, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Ima je na autocestama: A 1, između Zagreba i Karlovca, između tunela Mala Kapela i čvora Otočac, između Gospića i tunela Sveti Rok, te od Skradina do Prgometa, A 2 Zagreb-Macelj, od Krapine do Jankomira, duž cijelih A 3 Bregana-Lipovac i A 4 Zagreb-Goričan, na brzoj cesti B 6, od Orehovice do Kikovice, kao i na A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić.

Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, stoga HAK upozorava vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, vozi se jednim trakom kroz tunel Vršek, u smjeru Zagreba, zbog sanacije kolnika.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na Jadranskoj magistrali (D 8), zbog oštećena kolnika na mostu Bistrina, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, vozila se propuštaju naizmjence.

Za sav je promet zbog urušavanja kolnika zatvorena ŽC 5017 Grohovo-Drenova. Obilazak: Pašac-Banska vrata-Školjić-Kozala-Drenova.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

19.01.2011. 08:48:00
Novi komentar
nužno
nužno