« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
NOGOMET

Video recenzija igre Pro Evolution Soccer 2011

Konami se na raznolike načine trudi vratiti PES na pravi put i pobijediti u vječnoj borbi s nogometnom simulacijom FIFA-e

Pro Evolution Soccer 2011
Pro Evolution Soccer 2011 (HCL)
Više o

video igre

,

recenzija igre

,

Hunza

Stigao je deseti mjesec, a s njim i novi nastavci dviju najpopularnijih nogometnih simulacija - PES-a i FIFA-e, čije rivalstvo nikada nije bilo veće. Ekipa s HCL portala igrala je Pro Evolution Soccer 2011, a nakon nekolicine neprospavanih noći, koje su proveli igrajući kako bi dobro utvrdili svaki aspekt igre, stigla je i njihova detaljna video recenzija.

Vjerojatno je nepotrebno i suvišno da u uvodu objašnjavamo kakva je trenutno situacija što se nogometnih simulacija tiče. Znate već da FIFA posljednjih par godina (moglo bi se reći - od ove generacije konzola) ima nadmoć u kvaliteti samog gameplaya, a da se Konami na raznolike načine trudi vratiti PES na pravi put. Nakon prošlog nastavka, objavili su da kreću praktički od početka, u potpunosti mijenjaju igrinu mehaniku i najavljuju preporod serijala, što su mnogi skeptično prokomentirali - "zar to ne kažu uvijek?".

Misteriozno ćemo vas uvesti u recenziju kazavši vam samo: Dragi čitatelji, Konami ovaj put nije lagao. Pogledajte video recenziju:

Punu recenziju pročitajte na HCL-u Pro Evolution Soccer 2011

23.10.2010. 20:40:13
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Kladionicar
    23.10.2010. 21:08
    kupujem!
Novi komentar
nužno
nužno