« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
VIASAT

Viasat kanali u Hrvatskoj

V1000, Viasat History, Viasat Explore i Viasat Nature za svoje su poslovne parntere i medije organizirali neformalno druženje u zagrebačkom Muzeju iluzija

Viasat je predstavio svoje kanale u Muzeju iluzija
Viasat je predstavio svoje kanale u Muzeju iluzija (Arhiva)
Više o

Viasat History

,

Viasat Nature

,

Viasat Explore

,

Viasat kanali

Za svoje poslovne partnere i prestavnike medija Viasatovi kanali predstavili su program koji će se prikazivati u 2016. na nesvakidašnji način u originalnoj atmosferi Muzeja iluzija.

Na predstavljanju su se okupili vodeći ljudi iz marketinga i nabave sadržaja hrvatskih teleoperatera MAXtv-a, IskonaTV-a, OptiTV-a, H1, koje je ispred Viasata pozdravila Katarina Đorđević, menađerica marketinga za Pay TV.

Specijalizirani filmski kanal TV1000, jedan od najpuplarnijih filmskih kanala u Hrvatskoj, koji emitira najbolje holivudske i europske filmove, od nagrađivanih uspješnica do onih iz nezavisne produkcije 24 sata na dan, bez reklama, svoje je filmove predstavio u sobi gdje veliki postaju mali, a mali veliki, a prisutni su se „borili" s Nevjestom iz Kill Billa.

Viasat History prestavio je novi termin rezeviran za „Epic" koji će od 10. travnja emitirati dramske serije snimljene kao rekonstrukcije važnih povijesnih događaja, a prva na rasporedu bit će serija 37 dana - put do I. svjetskoga rata , serija koja rekonstruira 37 dana koji su prethodili 1. svjetskom ratu sa stvarnim povijesnim likovima i događajima.

Viasat Nature okupljene je odveo u podvodni svijet i omogućio im da zaplivaju s dupinima uz pomoć virutalne stvarnosti.

11.03.2016. 09:56:00
Novi komentar
nužno
nužno