« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Veliki godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti

Godina pred nama već na samom početku ima značajan aspekt, ulazak Jupitera u Vodenjaka 5. siječnja, a cijelu godinu obilježava i konjukcija Chirona i Neptuna na kraju Vodenjaka. Dašak svježine i novog pristupa ispunit će cijelu Zemlju, a dok bi Amerikanci voljeli misliti da će promjene donijeti novi predsjednik, riječ je ipak o unutarnjem iskustvu svakoga od nas.

Također tu je i opozicija Saturna i Urana (Djevica - Ribe) čija snaga donosi rušenje starih nadvladanih sustava i mišljenja.

Bez obzira na to, krajem godine planete će se postaviti u konstelaciju koja bi mogla donijeti veće terorističke napade ili ratove, no prepustimo se radije blagotvornom djelovanju Jupitera i njegovim susretima s Neptunom, koji će donositi pozitivne pomake.

Globalno gledano, godina koja dolazi donijet će više ekstremnih razlika nego inače, a obični će građani sve više uviđati da nisu sami i da njihovi združeni glasovi mogu donijeti promjene. Svaki od znakova imat će bolja i lošija razdoblja koja su detaljno objašnjena u godišnjem horoskopu svakog znaka:

 OVAN BIK BLIZANCI RAK
 
  
 LAV DJEVICA VAGA ŠKORPION
    
 STRIJELAC JARAC VODENJAK RIBE
    
25.01.2009. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno