« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
Susan Boyle ili...

Večeras finale Britain's Got Talent

POGLEDAJTE VIDEO - U posljednjem sinoćnjem polufinalu prošli plesač Aidan Davis i pjevačica Hollie Steel

Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

,

Aidan Davis

Sinoć je održano posljednje polufinale u kojem su publika i suci izabrali posljednjih dvoje finalista koji će se danas natjecati za nagradu od 100,000 funta. Bilo je tu svakavih nastupa, a troje najboljih  bili su Greg Pritchard, Hollie Steel i Aidan Davis. U finale su ušli desetogodišnja Hollie i dvanaestogodišnji Aidan, Hollie glasovima žirija, a Aidan je prošao kao najbolji natjecatelj po glasovima publike.

U cijelom je showu bilo izuzetno puno zanimljivih natjecatelja, većina favorita ušla je u finale, ali ipak neki kao Greg Pritchard,  Jamie Pugh i Natali Okri imaju pravo pitati se je li kod njihovog ispadanja u stvari presudila sreća, tj. nesreća.

Greg Pritchard naime oduševio je sve osim Simona svojim sopranom. Od dečka koji izgleda kao tipična teenagerska pop zvijezda nije se nikako mogao očekivati nježni sopran i fantastično pjevačko umijeće. Izveo je pjesmu Barcelona koju su proslavili Monserrat Cabale i Freddie Mercury i to tako da je maestralno otpjevao i Freddijevu i Monserratinu dionicu.

Nakon Grega nastupila je Hollie Steel, desetogodišnjakinja ljupkog glasića koja nije mogla izdržati pritisak i rasplakala se nasred nastupa jer je zaboravila riječi pjesme. Nakon nekoliko srcedrapateljnih molbi, suci su joj omogućili ponovni nastup u kojem je  pjesmu iz filma "Moje pjesme, moji snovi" Edelweiss izvela bez pogreške. Suci su se raspekmezili i, umjesto Grega, u finale poslali Hollie.

Najviše glasova publike i put direktno u finale osvojio je dvanaestogodišnji plesač Aidan Davis. Iako je prošlogodišnji pobjednik ukupno showa bio također plesač pa nije previše realno da bi i ove godine mogao pobijediti drugi plesač sličnog stila i iste dobi, mali Aidan vrlo visoko kotira na kladionicama kao ukupni pobjednik.

Dakle, večeras u finalu nastupit će dvije plesne skupine Diversity i Flawless, smiješni par plesača otac i sin Stavros Flatley, solo plesač Aidan Davis, saksofonist Julian Smith i pjevači Susan Boyle, Shaun Smith, Shaheen Jafargoli, Hollie Steel i 2 Grand.

30.05.2009. 00:48:00
Novi komentar
nužno
nužno