« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
NAJAVE

Vatrometna rapsodija na ovogodišnjem izdanju Festivala vatrometa

Ovoga puta na zagrebačkom Bundeku predstavit će se tri vrhunske ekipe koji imaju zavidan svjetski rejting

Bit će genijalno
Bit će genijalno (Arhiva)
Više o

Bundek

,

Međunarodni festival vatrometa

Nebo nad Zagrebom ove godine biti će ukrašeno najspektakularnijim piromuzičkim izvedbama na 19. Međunarodnom festivalu vatrometa - jedinstvenoj manifestaciji u ovom dijelu Europe, koja će se održati od 14. do 16.06.2019 . Očekujte neočekivano, najnovije atrakcije i svjetlosna iznenađenja u svijetu vatrometa! 

U pirotehničkim krugovima, Festival vatrometa u Zagrebu na Bundeku, priznat je u svijetu i postoje liste čekanja za ekipe koje bi voljele sudjelovati na njemu. Mnogobrojni posjetitelji svake godine imaju priliku uživati u pravoj svjetlosnoj piromuzičkoj rapsodiji na obali Save uz jezero Bundek.

I ove godine po 19. put Međunarodni festival vatrometa okupit će ponajbolje i najmaštovitije svjetske piromuzičke timove, koji će ovoga puta pokazati najnovije atrakcije u svijetu vatrometa i osvijetliti nebo sa tisućama projektila.

Na dosad održanih 18 festivala nastupili su renomirani svjetski izvođači vatrometa iz brojnih država - Njemačke, Kine, Austrije, Poljske, Finske, Estonije, Češke, Rusije, Litve, Slovačke, Mađarske, Italije, Rumunjske, Filipina i drugih, čime su naš zagrebački festival vatrometa stavili u sami vrh svjetskih piromuzičkih događanja.

Ovoga puta na zagrebačkom Bundeku predstavit će se tri vrhunske ekipe koji imaju zavidan svjetski rejting:

14.6.2019 vatromet će izvesti nizozemska ekipa  Heron Fireworks, piromuzički čarobnjaci sa već 25 godina iskustva. U muzičkom dijelu nastupiti će popularni Begini

15.6.2019  predstavit će nam se  Pyrcom iz Estonije-jedni od vodećih piromuzičkih virtuoza u Sjevernoj Europi. Nastupali su po mnogim svjetskim festivalima, a zašto su toliko traženi pokazati će nam u subotnjem izdanju, kada ćemo moći uživati u vatrometnim iznenađenjima, koje su nam pripremili. U subotu će nam i zasvirati legendarni Željko Bebek sa svojim bandom i provesti nas kroz svoje najbolje hitove i hitove Bijelog Dugmeta. Svakako nas čeka „Luda noć"

16.06.2019 vatromet pucaju domaćini i kako ih zovu „Gospodari paljenja neba"- Mirnovec Pirotehnika koji će ovoga puta pokazati najnovije atrakcije u svijetu piromuzičkih vatrometa, a kako nam kažu, po prvi put će na festivalu predstaviti projektile velikog kalibra - najljepše svjetlosne efekte. U nedjelju će publika zapjevati uz Dražena Zečića.

Tijekom sva tri dana festivala uz muzičke koncerte očekuje nas i dodatni zabavni sadržaj za sve uzraste i ukuse: za djecu se svakoga se dana u 22 sata priprema "dječji  vatromet', a tu je i veliki lunapark, bogata gastro ponuda te humanitarno puštanje lanterni za pomoć udrugama Krijesnica i Veliko srce malom srcu. I ove godine popularne lanterne letjeti će zagrebačkim nebom i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Bogate vatrometne predstave uz najnovije atrakcije iz piromuzičkog svijeta svrstavaju ovu manifestaciju među najposjećenije u našoj zemlji, a za najbolji vatromet gledatelji će moći glasati elektronskim glasovanjem (glasačka mašina 5, 10, 15 i 20 bodova).

Ulaznice od 20 kn nabavite na ulazu manifestacije. 

17.05.2019. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno