« Biznis
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
METRO PANEL

Vaše nam je mišljenje važno!

Članovi Metro Panela sudjeluju u kreiranju stavova o svim aktualnim temama

Fotografija vijesti
Više o

panel

Metro Express Hrvatska pokrenuo je projekt Metro Panel,   online zajednicu čitatelja koji sudjeluju u ispitivanju javnog mnijenja i istraživanjima tržišta.

Članovi Metro Panela, koji se nalazi na adresi www.metropanel.com.hr, sudjeluju u anketama i time utječu na kreiranje javnog mnijenja o aktualnim temama. ‘Glas javnosti’ dobiven iz rezultata anketa objavljuje se u Metro Expressu uz članak koji obrađuje temu, kao i na internacionalnoj stranici Metro Panela. 

Dok Metro Express Hrvatska kreira lokalne ankete,  Metro International kreira ankete u kojima sudjeluju čitatelji iz cijelog svijeta.

Reprezentativan uzorak hrvatskog Metro Panela tako postaje dio globalne zajednice čitatelja i aktivno sudjeluje u kreiranju stavova javnosti o pojedinim aktualnim pitanjima.

Poslovne tvrtke i svi zainteresirani klijenti od ciljanih skupina čitatelja kroz Metro Panel mogu dobiti ‘feed back’ ili ispitati potencijale za buduće kampanje. Sudjelovanjem u anketama čitatelji ostvaruju mogućnost dobivanja nagrada.  

Pridružite seUčlanjenjem u Metro Panel postajete dio zajednice koja kreira javno mnijenje i reagira na aktualna pitanja.

Piše: MEX
27.01.2008. 22:20:49
Novi komentar
nužno
nužno