« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
IPAK ODLAZI

Vaha napustio Dinamo

Mamić upao u svlačionicu, a Vahi to definitivno nije leglo pa je dao ostavku

Vaha
Vaha (Ronald Gorsic / CROPIX)
Više o

NK Dinamo

,

Vahid Halilhodžić

Vahid Halilhodžić više nije trener Dinama. Stručnjak koji je u Maksimir donio toliko pozitivnih promjena podnio je ostavku nakon minimalne pobjede protiv Intera 1-0. Iako se već duže vrijeme u medijima spominje njegov odlazak, očekivalo se da će Vaha ipak predvoditi Dinamo u novoj sezoni i pokušati napraviti iskorak u europskim utakmicama.

Vijest o odlasku potvrdio je Damir Vrbanović koji se umjesto trenera pojavio na press konferenciji nakon utakmice. Rekao je da se Vaha više ne smatra trenerom Dinama te najavio konferenciju za medije u subotu. Halilhodžić je svoju odluku novinarima prenio preko glasnogovornice kluba.

Iz Dinama je priopćeno da je otkazano i najavljeno druženje igrača i navijača predviđeno za subotu na Trgu Bana Jelačića, a zasad se ne zna ništa o razlozima ostavke. Neslužbeno se doznaje da je među igrače Dinama u svlačionicu došao izvršni predsjednik Zdravko Mamić, te da je Halilhodžić odmah reagirao ostavkom.

Halilhodžić je Dinamo preuzeo ove sezone, te je osvojio prvenstvo i bio nadomak dvostruke krune jer je Dinamo veliki favorit u finalnom srazu Kupa protiv Varaždina. 

06.05.2011. 20:39:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    crozona.net
    07.05.2011. 07:24
    Ne znam zašto Mamić ne preuzme ulogu trenera, pa on je najpametniji i najsposobniji čovjek u svemiru. Mamića za premijera!!!
Novi komentar
nužno
nužno