« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
VAGA

VAGA - godišnji horoskop za 2022. godinu

Kad vam nešto što ne očekujete pokuca na vrata, sjetite se da će se, kada se jedna vrata zatvore, druga otvoriti

Horoskop za 2022. - Vaga
Horoskop za 2022. - Vaga (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

godišnji horoskop za Vagu

,

godišnji horoskop za 2022.

Godišnji horoskop za Vagu za 2022. govori o godini koja će donositi prilično dobre vijesti za vas, i to na više područja života, jer će vaša urođena diplomacija zasjati u punom svjetlu i napraviti nešto dobro za vas.

Najvjerojatnije ste doživjeli nekoliko iznenađenja u 2021., a u 2022. ovaj trend će se produbiti kako se vaša osma kuća transformacije aktivira Uranovim nestalnim utjecajem.

Kad vam nešto što ne očekujete pokuca na vrata, sjetite se da će se, kada se jedna vrata zatvore, druga otvoriti.

Sretni Jupiter u vašoj sedmoj kući pazit će na vas pružajući vam sjajnu  podršku u obliku partnerstva, i romantičnog i poslovnog.

Naposljetku, Vage, ove godine radi se samo o tome da se pomirite s time što znači iskoristiti svoju moć.

Dakle, umjesto da dopustite da vas neočekivani slijed događaja pokosi, imajte vjere da vam svemir čuva leđa te da će naposljetku sve biti u redu!  

Posao

Zvijezde za 2022. godinu predviđaju da ćete ove godine raditi na vrijeme, što je vama izuzetno važno - diplomaciju... i na radnom mjestu, zato možete sa svima (obično samo vi, nitko drugi). Druga važna stvar su dvije pomrčine Sunca ove godine koje će osobno biti usmjerene prema vama i novcu - i pokazat će da je vrijeme da dobijete malo više priznanja na poslu... u materijalnom smislu, naravno.

Zdravlje

Od 28. prosinca 2021. do 10. svibnja i ponovno od 28. listopada do 20. prosinca, nebo je granica za dodavanje uzbudljivih treninga, meditacija ili praksi svjesnosti te uključivanje ljudi koji vam donose najviše radosti u svakodnevicu. Samo se čuvajte sklonosti da si ne zadate previše jer to može otići u krivom smjeru, a tamo ne želite zaglibiti. 

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2022. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2021. 17:40:32
Novi komentar
nužno
nužno