« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
DISCOTHEQUE RIVA 2012

Uz Ingrossa i Moralesa nastupa hrvatski kandidat za Guinessovu knjigu rekorda

Desetog kolovoza splitsku će Rivu osim svjetskih imena zapaliti i tri domaća DJ-a

Opaka zabava na splitskoj Rivi
Opaka zabava na splitskoj Rivi (Arhiva)
Više o

David Morales

,

E-base

,

Discotheque Riva

,

Sebastian Ingrosso

,

DJ Klox

,

Active Line Six

Ljubitelji vrhunske zabave i glazbe 10. kolovoza očekuje mega spektakl sezone. Uz već poznate zvijezde ovogodišnje Discotheque, boje domaće urbane glazbene scene 'braniti' će poznata dj imena, Active Line Six, E-base i Klox, koji će plesnim ritmovima dodatno zapaliti splitsku publiku. 

Active Line Six karijeru je započeo kao sedamnaestogodišnjak u kultnom zagrebačkom klubu Kulušić i to u to vrijeme bio je najmlađi dj elektronske glazbe. Od mladog DJ-a do kandidata za Guinessovu knjige rekorda, tako se može opisati put Activea Linea Six-a.

„Ideja je došla jedne večeri vrlo spontano, nije trebalo dugo da čisto iz znatiželje pošaljem mail, nakon 8 tjedana dobio sam ugovor sa uvjetima za obaranje svjetskog rekorda i sada slijedi priprema. Obaranje rekorda planiramo održati u prosincu ove godine u Zagrebu",- objašnjava Active Line Six koji se sprema za obaranje trenutačnog rekorda non-stop mix-a od 150 sati. Rezident u Hula Hula - beach bara u Hvaru posljednjih se godinu dana odlučio posvetiti produkciji. Vodi svoj label Gens Recordings, a singl „Requiem" koji je izdao za belgijski Bonzai Bazik je među najpopularnijim izdanjima tog labela.

Izvođač koji sebe definira kao „DJ-a, glazbenika, producenta, a ponekad i performera" je E-Base. Jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a svira u kultnim klubovima:, Papaya, Gjuro II, The Best, Lazareti, Aquarius. Sudjelovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR, remiksira Mayalese, klapu Cambi, Songkillerse, Jinxe, Josipu Lisac, te nastupa s najznačajnijim svjetskim DJ-ima kao što su Paul van Dyk, Tiesto, Freemasons, Eric Prydz... Poseban užitak očekuje od nastupa na Discotheque Rivi 2012, jer, kako sam kaže: "splitska publika (a i cijela dalmatinska scena) jedna je od najvatrenijih ne samo u Hrvatskoj, već u regiji. U atmosferi više desetaka tisuća zaljubljenika u klupsku glazbu, na Rivi će se taj gušt nastupa i interakcije, siguran sam, udeseterostručiti."

Uz Activea Linea Six-a i E-Base-a i nastupa i mladi DJ Klox iz Splita, koji je nedavno sudjelovao na natječaju za Ibiza DJ Residency, na kojem je nastupalo 10 DJ-eva koji su odabrani preslušavanjem 58 mixeva prijavljenih DJ-eva.

Danas je počela prodaja Early bird ulaznica po cijeni od 110,00kn a možete se kupiti u Caffe Baru Paradiso (vrh Marmontove) i Kavani Ćakula (Riva). Broj early bird ulaznica ograničen je na 1000 komada.

Redovna cijena ulaznice je 160,00 kn, a od 01. kolovoza cijena ulaznice biti će 220,00 kn. Cijena fan pita je 320,00 kn, dok će cijena V.I.P. ulaznice iznositi 700,00 kn. Od tri V.I.P. prostora na Rivi jedan je zakupljen od glavnog sponzora Heinekena, a ostala dva su u redovnoj prodaji.

Grad Split 10. kolovoza spremno dočekuje tisuće posjetitelja i turista na najvećem glazbenom spektaklu sezone.

Sve novosti vezane za ovogodišnju Discotheque Rivu pratite na službenoj Facebook stranici!


www.urbanimoment.hr

10.07.2012. 12:59:00
Novi komentar
nužno
nužno