« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
PURGERAJ - DOČEK 2011.

Urnebesno dobar doček Nove godine u Purgeraju

Ne samo da će gosti cijelu noć moći uživati u probranim playlistama provjerenih DJ-a, već će imati priliku i aktivno sudjelovati u kreiranju glazbenog programa - OSVOJITE ULAZNICE

Purgeraj
Purgeraj (Purgeraj)
Više o

Purgeraj

,

zagreb-info

,

Nova godina

,

doček 2011.

Ukoliko do sada niste niti jednom dočekali Novu godinu u Purgeraju, ovu proslavu nikako ne smijete propustiti. Već osmu godinu za redom, Purgeraj uspjeva okupiti i ujediniti svoju vjernu publiku pod izlikom dočeka Nove godine te im tradicionalno pripremi suludo dobar tulum. Kao i svake godine, otvara se gornji kat kluba gdje će se nalaziti svojevrsna chillout zona sa švedskim stolom.

Cijena ulaznice (koju možete kupiti isključivo na šanku kluba) uključuje neograničene količine hrane i pića, kao i cjelovečernji glazbeni program zamišljen kao jedan veliki troboj različitih glazbenih stilova sa već provjerenim DJ crew-ovima: MTVile, Triforce Crew & TMO Crew. 

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Ne samo da će gosti cijelu noć moći uživati u probranim playlistama DJ-a, već će imati i priliku aktivno sudjelovati u kreiranju glazbenog programa tako što će slati svoje glazbene želje na facebook event, a one koje naiđu na sveopće simpatije, biti će puštene u tzv. „jukebox happy houru". Apsolutno sve detalje vezane za doček možete možete dobiti na: 098 / 1928 410.

Potražite Purgeraj na facebooku!

Cijena ulaznice: 250kn
Početak: od 21h 
Glazbena ponuda: najbolje od tri programa koji su postali zaštitni znak kluba (Rocketa, Take me out! & Mixtape)
Dress code: slavljenički / novogodišnji

Pretprodaja ulaznica:
na šanku kluba Purgeraj po cijeni od 250kn. Od 21. prosinca cijena ulaznice će iznositi 280kn. Broj ulaznica je ograničen!


16.12.2010. 16:00:00
Novi komentar
nužno
nužno