« Kultura
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
KULTURNI CENTAR PEŠČENICA

Upisi u kreativne radionice i tečajeve u tijeku

Ove godine Kulturni centar Peščenica nudi pregršt zanimljivih radionica za djecu, mlade, zaposlene i umirovljenike

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (KC Peščenica)
Više o

radionice

,

tečajevi

,

zagreb-info

,

Kulturni centar Peščenica

Uz već dobro poznate dramske, plesne i glazbene radionice, tu su i tečajevi stranih jezika za djecu. U malim grupama uz vrhunske voditelje, djeca kroz kreativno druženje uče engleski, talijanski, njemački i španjolski.  

Treba izdvojiti likovne radionice Kulturnog centra Peščenica, koje se od ove godine održavaju u novim vrhunski opremljenim prostorima Kulturnog centra.

To su tečajevi i radionice: keramike, crtanja i slikanja, digitalne fotografija, slikanja na svili, mozaik, kiparstvo, decupage i salvetne tehnike.

radionice.jpg

Za najmlađe kreativce izdvajamo likovnu radionicu u kojoj djeca stvaraju likovne radove u tehnikama poput kaširanja, kolažiranja, modeliranja, recikliranja. Jednom riječju likovna radionica ima edukativni karakter te djeci pruža mogućnost da upoznaju razne tehnike i razvijaju svoju kreativnost u opuštenoj atmosferi malog likovnog atelijera.

Za polaznike treće životne dobi, već tradicionalno jedan puta na tjedan sastaje se Likovni klub, u kojem uz druženje polaznici slikaju, crtaju i stvaraju mala umjetnička djela, a u svemu tome vodi ih umjetnički voditelj i slikar Frane Radak.

Kulturni centar Peščenica pravo je mjesto za sve one koji žele upotpuniti i obogatiti svoja znanja te iskoristiti slobodno vrijeme na kreativan i zabavan način.

Sve informacije mogu se dobiti putem telefona: 2303 122 i 2319 419 ili na e-mail adresi: kcpescenica@kcpescenica.hr

Za više informacija posjetite i web stranicu KC Peščenica www.kcpescenica.hr

31.08.2010. 10:41:34
Novi komentar
nužno
nužno