« Život
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
VELIKO PRIZNANJE

UNICEF proglasio Serenu Williams svojom ambasadoricom

Serena je strastvena je zagovornica programa za školovanje djece i iznimno nas veseli što će sudjelovati u našim programima, kazao je izvršni direktor UNICEF-a

Fotografija vijesti
Više o

UNICEF

,

Serena Williams

,

UNICEF ambasador dobre volje

Osvajačica 13 grand slam turnira, dvije zlatne olimpijske medalje i jedna od ponajboljih tenisačica u povijesti ovog sporta postala je UNICEF-ova ambasadorica dobre volje, prenosi Hina. Serena Williams od sada će sudjelovati u UNICEF-ovim humanitarnim programima namijenjenim ženama i djeci..

"Serena Williams je vehurnska i svjetski poznata tenisačica. Strastvena je zagovornica programa za školovanje djece i iznimno nas veseli što će sudjelovati u našim programima", kazao je izvršni direktor UNICEF-a Anthony Lake.

Mlađa od sestara Williams, koja će od sada voditi humanitarno-obrazovne programe po državama Azije i Afrike, pridružila se tako poširem popisu ambasadora dobre volje među kojima su poznate osobe iz svijeta filma, glazbe i sporta poput Dannyja Kaya, Audrey Hepburn, Harryja Belafontea, Mie Farrow, Davida Beckhama, Orlanda Blooma, Angeline Jolie, Shakire.

21.09.2011. 12:14:00
Novi komentar
nužno
nužno