« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
UNDERGROUND SESSIONS

Underground Sessions predstavlja Leeksa

Ovog četvrtka program kluba Fanatic na drum'n'bass večer u goste dovodi Leeksa iz Dirty Beatz Crewa

underground sessions
underground sessions (Underground Sessions)
Više o

Fanatic

,

Tara White

,

zemljina kora

,

lažna cura

,

Cloud Girlfriend

Leeks je osnivač dnb benda Overbears uz kolege Damira i Kulu s kojima radi dnb stvari vlastite produkcije. Član je i Collective Sounds ekipe s kojima je organizirao nekoliko manjih evenata u Zagrebu i Selcu.

U današnje vrijeme Dirty Beatz Crew broji 5 članova a tokom 9 godina svojeg djelovanja svirali su po cijeloj Hrvatskoj dok su vlastite Dirty Beatz Crew partyje radili u OTV domu gdje su imali rezidenciju te na kojima su ugošćivali mnoga imena dnb scene.Osim rezidencije radili su i mnoge partyje u Pauku, SC-u, Aquariusu.

Ovog četvrtka, 24. lipnja, Leeks u sklopu svoje cijelovečernje svirke za Vas sprema drum 'n' bass & jungle set u kojem ćete moći čuti i mnoge stvari iz njegove vlastite produkcije!

Ulaz je besplatan, a pušenje unutar samog kluba je dozvoljeno!

Leeks (Dirty Beatz Crew - Zagreb | HR)
http://www.myspace.com/leeksdnb
http://www.facebook.com/brat.leeks
http://www.dirtybeatzcrew.com/

Sto se muzikalija tice, iz rane Dugavljanske punk-rock faze s prvim izlascima na partije pocinje slusati techno, trance i ostale elektronske srodnike. Nakon potpunog zasicenja technom pocetkom 2007. otkriva cari drum'n'bass i jungle zvuka koji postaje njegova najdraza okupacija a pomalo i opsesija.

Iste godine nastupa kao DJ na Confusion-ovom Nu-Comers night-u, osniva dnb bend Overbears te pocinje raditi dnb stvari vlastite produkcije. Overbears projekti (net. Izdanja na The Factory i Darkland) s kolegama Damirom i Kulom te razne stilove od atmosfericnog liquid-a do zesceg techy-neuro zvuka na samostalnim projektima pod imenom (Brat) Leeks. Poslje par Overbears live dnb svirki pridruzuje se kolegama iz Collective Sounds-a te organiziraju nekoliko manjih serija i individualnih partija u Zagrebu i Selcu.

Na ljeto 2008. upoznaje Proa i pridruzuje se DirtyBeatzCrewu koji su na domacoj sceni od njenih samih pocetaka.
Od 2008 pa do danas imao je cast pustati s ljudinama kao sto su: Danny Wheeler, Brookes Brothers, Wikluh Sky, Rahmanee, Greg Packer, Benny Page, Furney, Tayla, Shimon te mnogim drugim umjetnicima i ekipama iz Hrvatske i okolnih zemalja (Cfsn, Glechudesa, Kingston, Filip-Motovunski PCP, Collective Sounds, Bassinvaders, JabbaTon, Pistolero, CrobotCrew, LED, Mito ...)

23.06.2010. 10:23:48
Novi komentar
nužno
nužno