« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
1956. - 2017.

Umro je Mirko Miočić

Mirkovo zadnje pojavljivanje na televiziji bilo je dva dana nakon hospitalizacije, u utorak 9. svibnja, kada se telefonski uključio u slavljeničko 500. izdanje kviza Potjera

Umro je Mirko Miočić, legenda hrvatskih kvizova
Umro je Mirko Miočić, legenda hrvatskih kvizova (Screenshot)
Više o

Mirko Miočić

,

umro Mirko Miočić

Mirko Miočić, zadarski sveznadar, sudionik brojnih kvizova umro je danas u 61. godini života od upale pluća.

Mirko se povukao iz javnosti u ožujku prošle godine kada su mu zbog posljedica šećerne bolesti liječnici zadarske bolnice na jednoj nozi amputirali potkoljenicu a na drugoj stopalo.

Nakon toga je prebačen na liječenje u Zagreb. Tamo ga je dočekao jedan od najvećih propusta hrvatskog novinarstva, vijest o vlastitoj smrti, koja se pokazala neprovjerenom i netočnom.

Mirko se nakon 500 dana bolnice uputio na fizikalne terapije. Prije tjedan dana, točnije, 7. svibnja s narušenim zdravljem se javio u Opću bolnicu Zadar. Uz sve probleme dobio je i upalu pluća od koje je danas preminuo na Odjelu interne, Odsjeku za gastroenterologiju.

Mirkovo zadnje pojavljivanje na televiziji bilo je dva dana nakon hospitalizacije, u utorak 9. svibnja, kada se telefonski uključio u slavljeničko 500. izdanje kviza Potjera, kojeg je bio zaštitni znak.

15.05.2017. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno