« Fun
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
SVE JE MOGUĆE

Uhitili čovjeka jer je bio gol – u svojoj kuhinji

Šetate kroz vlastitu kuću goli, netko vam u prolazu pogleda kroz prozor i onda vas tuži zbog uznemiravanja golotinjom, nečuveno!

(Sky News)
Više o

uhićenje

,

nedolično ponašanje

,

golotinja

Amerikanac koji si je u vlastitoj kuhinji odlučio priuštiti 'zadovoljstvo' kuhanja jutarnje kave kao od majke rođen, uhićen je i optužen za nedolično ponašanje te ga, kako javlja Sky News, čeka moguća zatvorska kazna.

Dvadesetdevetogodišnji Eric Williamson iz Virginije inzistira na tome kako nije napravio ništa protuzakonito i dodaje kako je pokazivanje intimnih dijelova tijela bilo potpuno slučajno.

Williamson je u svojoj kući u Springfieldu oko 5:30 sati ujutro kuhao kavu kada je kraj njegovog prozora prošla žena sa sedmogodišnjim sinom. Šokirana viđenim, 'čistunka' je odmah pozvala policiju.

Policija je putem glasnogovornice izjavila da svjedokinja tvrdi kako je Williamson, nakon što ga je već vidjela, gol stao pred veliki prozor.

Braneći se od u najmanju ruku komičnih optužbi, Williamson je pojasnio da mu sustanara nije bilo, a i da se, na kraju krajeva, radi o njegovoj vlastitoj kući.

"Nisam s nikime nedolično pričao niti sam ikoga vidio. Nikakvo provociranje ili vrijeđanje mi nije palo na pamet. Ne vidim problem stajanja u svojoj kuhinji gol ako mi se to čini prirodnim i ugodnim. To je ipak moja kuhinja", poručio je Williamson.

"Imam petogodišnju kćer i dobar sam otac. Svi moji poznanici to znaju. Nema niti teoretske šanse da bi namjerno napravio to za što me se optužuje, pogotovo ne pred djetetom", zaključio je Eric.

Suci su pojasnili da će policija, ako Ericu žele 'prišiti' zločin, morati dokazati da je on u tom trenutku znao da žena s djetetom gleda kroz njegov prozor. Prema zakonu je kažnjivo namjerno pokazivanje intimnih dijelova tijela no, ako se radi o slučajnom odnosno nenamjernom činu to nije zločin.

Iz policije su potvrdili da u ovom slučaju neće 'utjeravati pravdu' što ostavlja na životu nadu da će zemlja 'djece cvijeća', barem donekle ostati 'land of the free'...

22.10.2009. 19:57:11
Novi komentar
nužno
nužno