« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
BORBA S VATROM

Ugašen požar kod Male Učke

Požar na području Male Učke i kod Komina zahvatio je oko tri hektara niskog raslinja na nadmorskoj visini od 980 metara

Požar
Požar (Zeljko Sop / CROPIX)
Više o

požar

,

požari u Hrvatskoj

,

smak svijeta 21. 10.

Požar koji je danas poslijepodne buknuo na predjelu Male Učke ugašen je oko 19 sati, potvrdio je voditelj Operativno-komunikacijskog centra primorsko-goranske Policijske uprave Valentin Didović.

Požar koji je danas nešto prije 17 sati zahvatio oko tri hektara niskog raslinja na nadmorskoj visini od 980 metara na predjelu Male Učke ugasili su vatrogasci oko 19 sati uz pomoć kanadera, izvijestio je voditelj Valentin Didović.

U gašenju na Učki sudjelovale su javne vatrogasne postrojbe iz Rijeke i Opatije te nekoliko dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Po informacijama Državne uprave za zaštitu i spašavanje, požar kod Komina, u blizini Ploča, lokaliziran je u 19 sati. Vatra je zahvatila oko šest hektara trave, niskog raslinja i borovine. U gašenju je sudjelovalo 30 vatrogasaca i sedam vozila iz pločanske Javne vatrogasne postrojbe i državne intervencijske vatrogasne postrojbe (DIP) iz Dubrovnika. Dva kanadera u 18,45 sati napustila su područje zahvaćeno požarom na kojem je, kako je priopćeno, sanacija u tijeku.(hina/metro-portal)

19.07.2010. 23:06:00
Novi komentar
nužno
nužno