« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
DRASTIČNA KAZNA

UEFA doživotno suspendirala suca Novu Panića

U dopisu upućenom u BiH kuću nogometa ne pojašnjava se zašto je Panić suspendiran no sumnja se na upletenost u namještanje utakmica

(hercegovina.info)
Više o

UEFA

,

FIFA

,

suspenzija suca

,

Novo Panić

Europska nogometna federacija (UEFA) doživotno je suspendirala bosanskohercegovačkog nogometnog suca Novu Panića, objavio je u nedjelju Dnevni Avaz navodeći da se najvjerojatnije radi o njegovoj ulozi u namještanju jedne međunarodne utakmice.

Vršitelj dužnosti glavnog tajnika Nogometnog saveza BiH Jasmin Baković potvrdio je Avazu da je Disciplinska komisija UEFA-e na svom sastanku održanom 18. veljače doživotno suspendirala međunarodnog suca Novu Panića.

"Novi Paniću doživotno se zabranjuje bavljenje bilo kojom nogometnom aktivnošću. Od FIFA-e će biti zatraženo da se kazna primijeni na cijeli svijet, navodi se u obrazloženju odluke Disciplinske komisije UEFA-e.

U dopisu upućenom u BiH kuću nogometa ne pojašnjava se zašto je Panić suspendiran. Mediji su i ranije pisali da se sumnja u sudjelovanje suca Nove Panića u namještanju utakmice mladih selekcija Švicarske i Gruzije (1:0), koju je vodio u Luganu 18. studenog prošle godine. (hina/metro-portal)

21.02.2010. 16:49:45
Novi komentar
nužno
nužno