« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
BESPLATNA PREDAVANJA

Učinkovito poslovanje u Hrvatskoj uz informatičke tehnologije

Predavanja su namijenjena primarno direktorima tvrtki koji žele čuti teme iz područja informatike sa poslovnog, a ne samo informatičkog aspekta

Budite učinkovitiji
Više o

HGK

,

HSM informatika

,

učinkovito poslovanje

,

informacijske tehnologije

U organizaciji HSM informatike, a uz potporu Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslodavaca održat će se besplatna predavanja na temu poboljšanja učinkovitosti svakodnevnog poslovanja uz informatičke tehnologije.

Događanje će se održati 26.10.2011. s početkom u 11:00 sati, u prostoru HGK, Heinzelova 69, poslovni centar Almeria, ulaz B, II. kat, Zagreb. Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete konferenciji ne brinite osiguran je live streaming konferencije.

Predavanja su namijenjena primarno direktorima tvrtki koji žele čuti teme iz područja informatike sa poslovnog, a ne samo informatičkog aspekta i koji su svjesni da bez promjena u poslovnim procesima ne mogu očekivati niti pomake u poslovnim rezultatima. Jednako tako dobrodošli su voditelji informatike i ostali voditelji koji brinu o optimizaciji poslovnih procesa unutar svojih tvrtki.

Događanje će otvoriti Blaženka Urbanke, direktorica HSM informatike, a gost predavač Stanislav Prusac će temom "Samo stalna mijena jest", ispreplitanjem današnjih izazova s kojima se tvrtke susreću i rješenja kako ih savladati, prisutne uvesti u ostala predavanja.

Ostala predavanja podijeljena su prema sljedećim temama:
Učinkovita suradnja i e-mail komunikacija uz Google Apps rješenje, koje tvrtkama omogućuje efikasnu e-mail komunikaciju i svakodnevnu kolaboraciju u bilo kojem trenutku, sa bilo kojeg računala ili mobitela koji ima pristup internetu, a uz zadržavanje vlastite domene i uz smanjenje troškova.

Komunicirajte i surađujte uživo. Uvijek i svugdje, uz Adobe Connect, softversko rješenje koje tvrtkama na postojećoj infrastrukturi omogućuje komunikaciju, održavanje sastanaka, konferencija, treninga ili seminara preko weba, sa bilo kime u bilo kojem dijelu svijeta, uz istovremenu uštedu putnih troškova i vremena.

Elektronički dokumenti - uspješni nasljednici papirnatih prethodnika, kreirani Adobe Acrobat-om posljednja su tema, gdje će se demonstracijom ovog alata pokazati koliko su elektronički dokumenti sigurni, jednostavni za razmjenu, interaktivni i jednostavni za prilagodbu korporativnim zahtjevima.

Više informacija o predavanjima saznajte ovdje.

No ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete konferenciji ne brinite osiguran je live streaming konferencije.

 

25.10.2011. 16:32:19
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SEO
    28.03.2012. 21:20
    Gradnju linkova treba prepustiti profesionalcima!
  2. avatar
    Stranice
    16.06.2015. 15:59
    Definitivno bi se složio sa komentarom prije :)
  3. avatar
    Domi
    16.07.2015. 20:10
    >>Definitivno bi se složio sa komentarom prije :) <<
    Također
Novi komentar
nužno
nužno