« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
TLC

Ubojstvo JonBenet Ramsey i dalje intrigira

Slučaj detaljno obrađuje nova serija na kanalu TLC "JONBENÉT: TAJNA JEDNOG AMERIČKOG UBOJSTVA"

JonBenét: Tajna jednog američkog ubojstva
JonBenét: Tajna jednog američkog ubojstva (TLC)
Više o

ubojstvo

,

TLC

,

Jonbenét Ramsey

Zločin koji je zaintrigirao cijeli svijet - šestogodišnja djevojčica koja je sudjelovala na natjecanjima ljepote, misteriozno je ubijena u svom domu dan nakon Božića 1996. godine. Istražitelji su se suočili s brojnim lažnim dojavama, kompromitiranim mjestom zločina i  labirintom optužbi i upiranja prstima. Sada, 20 godina kasnije, TLC detaljno istražuje svaki trag i baca novo svjetlo na još uvijek neriješeno ubojstvo Jonbenét Ramsey.

U trodjelnoj seriji JonBenét: Tajna jednog američkog ubojstva koja počinje u nedjelju, 30. travnja u 22:00, TLC istražuje još uvijek otvoreni slučaj o ubojstvu JonBenét i kronološki preispituje dokaze u središtu ovog misterija. Discovery Networks International će ovu seriju prikazati u više od 220 zemalja i teritorija.

Serija JonBenét: Tajna jednog američkog ubojstva pruža cjelovit i sveobuhvatan pogled na ubojstvo JonBenét Ramsey. Dok su naslovnice novina detaljno bilježile svaki potez istražitelja očekujući senzacionalne vijesti, cijela je Amerika postala opčinjena šestogodišnjom kraljicom izbora ljepote i bizarnim okolnostima njezine smrti. Serija će prikazati rijetko viđene snimke policijskog ispitivanja, zapečaćene dokumentima i više od 500 obiteljskih fotografija, te pobliže ispitati svaki kutak ove tragične i kontroverzne istrage ubojstva.

Ekskluzivni ispitanici koji će se pojaviti u ovoj trodjelnoj seriji uključuju Gordona Coombesa, bivšeg istražitelja okružnog tužitelja u Boulderu, čije svjedočenje nudi jedinstven uvid u unutrašnje djelovanje ureda za vrijeme kritičnih trenutaka istrage; Diane Dimond, novinarku koja je od samog početka pokrivala slučaj na terenu u Boulderu; Bobbyja Browna i Stevea Peasea, bivše detektive te više umirovljenih policajaca poznatih po rješavanju nekih od najtežih slučajeva u SAD-u.

U seriji svoja mišljenja iznose i Ollie Gray i John San Agustín, privatni istražitelji obitelji Ramsey i vodeći zagovaratelji teorije "uljeza"; Bob Whitson, bivši načelnik policije u Bollderu, koji je bio u kući obitelji Ramsey na dan kada je otkriveno tijelo JonBenét i Pamela Griffin, prijateljica Patsy Ramsey koja je za JonBenét ručno šivala kostime za natjecanja ljepote.

25.04.2017. 13:31:00
Novi komentar
nužno
nužno