« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

Ubacite u šestu brzinu uz AOC G-SYNC monitor

Korisnici se mogu u potpunosti posvetiti igraćim izazovima bez uobičajenih smetnji na ekranu, a uz izvrsnu frekvenciju osvježavanja od 144 Hz

AOC G-Sync monitor
AOC G-Sync monitor (AOC)
Više o

monitor

,

AOC

,

g2460Pg

,

G-Sync

Neka igre počnu uz novi monitor g2460Pg koji je AOC posebno osmislio za sve odvažne igrače željne dinamičnih dvoboja. Kao jedan od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora, AOC novim monitorom pruža impresivan niz naprednih značajki kako bi omogućio i najzahtjevnijim korisnicima jedinstveni doživljaj igre.

Zahvaljujući integriranoj NVIDIA ® G-SYNC TM tehnologiji, AOC g2460Pg „uranja" svakog igrača u intenzivnu akciju u realnom vremenu jer i najsitniji potez bežičnim upravljačem odmah se odražava na ekranu. Besprijekornom igraćem iskustvu pridonosi i brzina osvježavanja od 144 Hz, vrijeme odziva od samo 1 ms i DisplayPort ulaz koji učinkovito eliminira učestale smetnje pri igri poput nejasne i titrajuće slike. Kako bi se osiguralo savršeno okruženje za pravo virtualno nadmetanje, AOC je upotpunio g2460Pg model i s Full HD širokim TN panelom od 24 inča (61 cm) idealnim za velike igrače. 

Sjajne slike za sjajnu akciju

Baš kao i nagrađivani myUltraSpeed model g2460Pqu, novi g2460Pg iz AOC Style linije ima opsežan niz impresivnih karakteristika kako bi se postigao besprijekorni doživljaj igranja. Iznimno kratko vrijeme odziva od samo 1 ms učinkovito eliminira učinak dvostruke slike i garantira oštri i jasni prikaz čak i u najintenzivnijim akcijskim trenucima igre.

Na taj način, korisnici se mogu u potpunosti posvetiti igraćim izazovima bez uobičajenih smetnji na ekranu, a uz izvrsnu frekvenciju osvježavanja od 144 Hz mogu uživati u dvostruko bržem prikazu slike od uobičajenih 60Hz na tržištu monitora. Time je umor i suzenje očiju stvar prošlosti, a i propuštanje mete zbog podrhtavanja slike što je obično slučaj s monitorima s niskom frekvencijom osvježavanja.

Osim toga, integrirani DisplayPort konektor ključan je faktor u brzom i učinkovitom prijenosu slike te značajno pridonosi oživljavanju igre pred očima korisnika. Za „uranjanje" u živopisan svijet igraćih izazova dovoljan je samo jedan lagani pokret bežičnog upravljača, a za jarke boje visoke svjetline zaslužna je Full HD rezolucija od 1920 x 1080 piksela i svjetlina od 350 cd / cm ².

Igranje u realnom vremenu s NVIDIA G-SYNC

Virtualni odlazak u živopisna igraća okruženja od sada su jednostavna misija zahvaljujući inovativnoj G-SYNC tehnologiji koju su dizajnirali stručnjaci i proizvođači grafičke kartice NVIDIA. Ovaj modul naziva G-SYNC ugrađen je u monitor kako bi se dovelo igranje na jednu novu razinu sinkronizirajući frekvenciju osvježavanja s grafičkim procesorom na kartici. Na taj način, više ništa ne stoji između igrača i igre jer i najsitniji potez bežičnim upravljačem odmah se odražava na ekranu ostvarujući jedinstveno igraće iskustvo i realnom vremenu.

24.06.2014. 12:23:00
Novi komentar
nužno
nužno