« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
spektakl

U2 u kolovozu u Zagrebu?

Izgleda da će službena potvrda koncerta biti u ponedjeljak

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

U2

,

novi album grupe U2

,

U2 turneja Kiss The Future U2 3600

,

U2 Zagreb

Slavni irski rockeri turneju prebacuju iz Europe u SAD 22. kolovoza, od datuma s kojima se do sada spekuliralo ostao je samo 10. kolovoza kao moguća rupa u koju bi se mogao ugurati maksimirski stadion.

Turneja Kiss The Future U2 3600 još nema objavljene sve datume, i u ponedjeljak ujutro će na službenoj Facebook stranici osvanuti sretni gradovi. Hrvatski fejseri otvorili su grupu Dovedite nam U2 u Zagreb koja je u prilično kratkom roku skupila 6.000 sljedbenika, no lista na toj stranici spominje 24. kolovoza kao datum zagrebačkog koncerta.

Kako je Lupa promocija jutros na Facebooku objavila da „uskoro objavljuju nešto veliko", ne treba dugo da se zbroji dva i dva i zaključi da će Lupa, nakon Beyonce i Depeche Mode napraviti još jednu sjajnu stvar za ljubitelje urbane glazbe u Hrvatskoj.

Maksimir je izgledno mjesto, stariji se dobro sjećaju spektakla koji je Bowie tamo priredio, a interes za koncert u Hrvatskoj i okolnim zemljama je više nego dovoljan da se Maksimir rasproda u par dana. Stoga, držimo fige Lupi i nadajmo se da će u ponedjeljak ujutro Facebook stranica U2 imati Zagreb na listi.

Koncert je potvrđen, pročitajte više ovdje.

07.03.2009. 19:18:53
Novi komentar
nužno
nužno